PS4 vs PS5

mehmetssy

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçe çok açılmak istemiyorum PS4 çok mantıklı geliyor ancak ileride yeni çıkan oyunları oynamak istersemde düşük FPS sıkıntı olur mu diye düşünüyorum. Genelde FIFA Mortal Kombat falan oynarım FIFA 26 çıktığında falan PS4'te sıkıntı çıkarır mı acaba? Sormak istedim hangisi mantıklı?

Bütçe ne kadar ikinci el almayacaksan PS5 için 30k gözden çıkar. Arada fark var yani bayağı.

Bütçe ne kadar ikinci el almayacaksan PS5 için 30k gözden çıkar. Arada fark var yani bayağı.

Kral bütçe 30a çıkmaz Max 21 o da elimdeki birikim ile gelen maaş ile 15 olur biraz da birikinle 15 16 bütçe var yani 1 ay daha sabredip 5 de alabilirim ama değer mi altı üstü FIFA l kadar sistem gerekli mi?

Kral bütçe 30a çıkmaz Max 21 o da elimdeki birikim ile gelen maaş ile 15 olur biraz da birikinle 15 16 bütçe var yani 1 ay daha sabredip 5 de alabilirim ama değer mi altı üstü FIFA l kadar sistem gerekli mi?

Hocam 1 ay ise bekle bence. FIFA'da bile o kadar fark varki grafiklerde falan değer yani Next gen oynamaya. Ama 21'e sıfır bulamazsın ikinci el temiz bulursun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı