PS4 vs. Xbox One S

Neden bu kadar ucuz bu? 2. el ya da çakma falan mı? 2.000'e PS4 Pro ucuz geldi nedense.

Logitech G29 direksiyon setim var ve artık kullanmıyorum. Bunu satıp yerine eski nesil bir konsol almak mantıklı mı? Her oyuna yeten bir bilgisayarım halihazırda mevcut. Çok fazla konu açılmış bu konu hakkında ama sanırım herkes 4K'da oynamak için sormuş. Ben 1080P çözünürlükte oynayacağım bu iki konsol arasından hangisini tercih etmeliyim veya başka bir öneriniz var mı?

Senin beklentine kalmış bir durum. Sen konsoldan ne bekliyorsun? Önemli olan bu. Eğer son derece kaliteli oyunlar oynamak istiyorsan ps ama oyunların pahalı olduğunu oyun oynamak için biraz kesenin ağazını açmak zorundasın. Xbox alınsan Game Pass var az paraya çok oyun oynarsın. Yani kısaca ne istiyorsun öne göre karar ver bence.

Neden bu kadar ucuz bu? 2. el ya da çakma falan mı? 2.000'e PS4 Pro ucuz geldi nedense.
Bu site dolandırıcı galiba. Geçen de 8000TL’lik televizyonu 2500TL civarına satıyorlardı.

Senin beklentine kalmış bir durum. Sen konsoldan ne bekliyorsun? Önemli olan bu. Eğer son derece kaliteli oyunlar oynamak istiyorsan ps ama oyunların pahalı olduğunu oyun oynamak için biraz kesenin ağazını açmak zorundasın. Xbox alınsan Game Pass var az paraya çok oyun oynarsın. Yani kısaca ne istiyorsun öne göre karar ver bence.

Xbox'ın PC'den bir farkı var mı? Yoksa mecburen PS almam gerek.

PS4 Pro alın bence mümkünse. GamePass’te PC’de olmayan bazı oyunlar olsa da yeni çıkacak Microsoft stüdyo oyunları aynı gün PC ve Xbox’a gelecek. Genel olarak oyun fiyatları da PC’de çok daha ucuz, birçok oyunu PC’de oynamak daha keyifli.

Bütçe sorununuz yoksa alın PS4 Pro’yu, çatır çatır exclusive oynayın.

PS4 Pro alın bence mümkünse. GamePass’te PC’de olmayan bazı oyunlar olsa da yeni çıkacak Microsoft stüdyo oyunları aynı gün PC ve Xbox’a gelecek. Genel olarak oyun fiyatları da PC’de çok daha ucuz, birçok oyunu PC’de oynamak daha keyifli.

Bütçe sorununuz yoksa alın PS4 Pro’yu, çatır çatır exclusive oynayın.

Tamamdır Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı