PS4 vs. Xbox

Türkiye'de PlayStation kültürü daha yaygın. Bulabiliyorsanız uygun fiyata PS4 Pro alın, Game Pass'e karşılık PS Plus Collection var, PS Plus ayrıca aylık olarak sağlam oyunlar verdiği oluyor.

Evet biliyorum ama Game Pass daha iyi ama ben PS4 Slim alacağım.
Collection sadece PS5'te çalışıyor.

FIFA pes 60 FPS çalışır, GTA sabit 30.

Tamam.
Collection sadece PS5'te çalışıyor.

FIFA pes 60 FPS çalışır, GTA sabit 30.

Tamam.

Aynen sıfır alma ben 2000TL'ye PS4 Slim cuh 2116b 1TB 2 tane V2 kol çift kollu yanında FIFA 19 la God of War vardı God of War'dan sıkıldım sattım GTA 5 aldım. 2700'den 2000'e pazarlık ettim şu an konsolda bir sıkıntı yok en kötü 2116 cuh serisini al 2216 çok az 2.el tarafında bir de ben 2 yıllık cihazı aldım cuh 2016 serisini alma alırsan 4 yıllık cihaz almış olacaksın herkes cihazını temiz kullanmıyor.
Aynen sıfır alma ben 2000TL'ye PS4 Slim cuh 2116b 1TB 2 tane V2 kol çift kollu yanında FIFA 19 la God of War vardı God of War'dan sıkıldım sattım GTA 5 aldım. 2700'den 2000'e pazarlık ettim şu an konsolda bir sıkıntı yok en kötü 2116 cuh serisini al 2216 çok az 2.el tarafında bir de ben 2 yıllık cihazı aldım cuh 2016 serisini alma alırsan 4 yıllık cihaz almış olacaksın herkes cihazını temiz kullanmıyor.

Benim PS4 Slim altı ısınıyordu altına 4 köşesine 4 kapak koydum şu an ısınmıyor hiç diyebilirim.

Benim PS4 Slim altı ısınıyordu altına 4 köşesine 4 kapak koydum şu an ısınmıyor hiç diyebilirim.
cuh 2116b almaya dikkat edicem onun dışında hangi cuhlar önerirsin

Bir de üst kapağını kaldırıp fanını temizledim garantiyi bozmaz cihazı aldığında temizle fanlarını bence bu arada sana bir taktik 2.el cihazı alacağın kişiye sor siz sıfır mı aldınız diye 3.el cihazı alma. Kutulu faturalı olanlara bakabilirsin.
Cuh 2116b almaya dikkat edeceğim onun dışında hangi cuhlar önerirsin.

2216 serisini bulursan al şu an sıfır olarak 2216 serisi satılıyor PS4 SLI'mde 2016 serisini alma o seride sıkıntılar var ilk seri olduğu için 2016 serisini alırsan 4 yıllık cihaz almış olacaksın ve 5.el cihaz almış olacaksın belki de herkesin elinden geçmiş cihaz olacak spotçulardan alma tamamen kazık PS Cafe'lerden alıyorlar satıyorlar yorgın cihazlar onlar bu arada a serisi 500GB b serisi 1 TB haberin olsun. Kutulu faturalı al bence bendekinde kutu var ama ama fatura yok ama aldığım kişi ilk sahibiymiş garanti belgeside vardı. En kötü 2116 serisini al 500 GB yetmeyebilir 1 TB al bence.

Bir de üst kapağını kaldırıp fanını temizledim garantiyi bozmaz cihazı aldığında temizle fanlarını bence bu arada sana bir taktik 2.el cihazı alacağın kişiye sor siz sıfır mı aldınız diye 3.el cihazı alma. Kutulu faturalı olanlara bakabilirsin.

Tamamşunara bakar mısın?

Ve şu cok ucuz

Ve şu.

En alttaki çizik dolu üstü verdiği kol V1 alma onu en üstteki pazarlıkla alınabilir en üstteki 2150 TL olan cuh yazmamış ortadaki 1800 cuh 2216a en yeni cuh 500 GB yeter FIFA PES 10 tane oyun kuzenimde var PS4 fat kasa 500GB 1800 TL olandan 100 TL daha düş bence 1700 verdiği bozuk kolu yaptır bozulana kadar kullanırsın sonra yeni kol alırsın olmazsa. 1800 TL olanı al bence garantisi vardır hem de kutusuda var büyük ihtimalle faturasıda vardır en fazla 1 yıl kullanılmıştır en yeni cuh verdiği kolu yaptırırsın kullanırsın. Spotçuda satılan üstü çizik görmüşsün 2150 TL olan cuh falan hiçbir şey yazmamış 1800 TL olanı al verdiği kol v2'dir büyük ihtimalle verdiği kolu olmazsa garantisi varsa garantiye gönderirsin yapabilirler ithalatçı garantiliyse Sony eurorasia garantiliyse kolu sıfırıyla değiştirebilirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı