PS4 vs Xbox

Hocam doğru da vallahi 6 sene Xbox kullandım, oyun olarak bir süre sonra boşluğa düşüyorsunuz. Bütçede sorun yoksa PS5 her türlü hepsinden iyidir. Çünkü adamlarda oyun var oyun :)

Xbox'ın sözde özel oyun çöplüğü var doğru😃 bütçe sorunu yoksa adamakıllı özel oyunu olmayan konsol yerine tabii ki neredeyse hepsi çıktığı yılda büyük bir GOTY ödülüne oynayan özel oyunları olan PS'yi alırdım.

Hocam doğru da vallahi 6 sene Xbox kullandım, oyun olarak bir süre sonra boşluğa düşüyorsunuz. Bütçede sorun yoksa PS5 her türlü hepsinden iyidir. Çünkü adamlarda oyun var oyun :)
Hocam PS5'te de bir yerden sonra boşluğa düşülebilir, çok exculesive yok sonuçta. Mesela benim ilgimi çeken bütün exculesive'leri bitirmem 2 ay aldı.

Merhaba arkadaşlar günümüz oyunlarını PS4 mü yoksa Xbox mı daha fazla FPS verir?
Xbox series s alacaksan series s ps4'ten daha iyi ama özel oyun oynayacaksan ps4'te alabilirsin ama sadece pes fifa oynayacaksan series s daha iyi.

Hocam PS5'te de bir yerden sonra boşluğa düşülebilir, çok exculesive yok sonuçta.
Xbox'ta fazla exc yok hocam iki nesil için aynı şey geçerli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı