PS4 vs Xbox

Madara3322

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 9 7940HS 16 GB Ram 2 TB SSD RTX 4070
Arkadaşlar düşük bütçe ile ikinci el PS 4 ya da Xbox almak istiyorum, FC 25 oynamak icin sadece bu oyunu oynayacagım, FC 25 icin 2. el uyguna nereden alabilirim ya da taksitle ucuza 0 yardimci olursaniz sevinirim.

Arkadaşlar düşük bütçe ile ikinci el PS 4 ya da Xbox almak istiyorum, FC 25 oynamak icin sadece bu oyunu oynayacagım, FC 25 icin 2. el uyguna nereden alabilirim ya da taksitle ucuza 0 yardimci olursaniz sevinirim.

Call of Duty Minecraft Forza Horizon gibi oyunları seviyorsanız Xbox önelir.
Astro Bot Gran Turismo God of War Uncharted seviyorsanız PlayStation önerilir.

Xbox serisi hakkinda bir bilgi verir misiniz acaba.

Kendileri firmaları satın almayı çok sever Fallout Call of Duty ve Minecraft'ın yapımcılarını kendi bünyelerine kattılar sırf PlayStation'u eziklemek için ama PlayStation şirket satın almaktansa kendi oyununu yapmayı seçiyor ve birçok firma ile birlikte çalışıp oyun yaptı zaten biliyorsunuzdur ayrıca Xbox'un bir diğer özelliği Xbox 360 Xbox One oyunlarını çalıştırabilmesi yani Minecraft'ın yeni halinden sıkıldıysanız Minecraft Xbox 360 Edition CD'sini takarak eğlenebilirsiniz ve nostaljiyi yaşayabilirsiniz bu özellik PS5 dede olsaydı PS5 sadece PS4 değil PS3 oyunlarınıda çalıştırabilirdi benim önerim Xbox Series X'dir sakın Xbox Series S almayın kendisi çok kötü bir konsol çoğu oyun sadece Xbox Series X'e port edildiği için Xbox Series S'e bazen port edilemeyebiliyor oyunlara gelirsek Game Pass PS plusa göre daha dolu özellikle Call of Duty Forza Horizon Fallout ve GTA 5 fanıysanız sizi çok mutlu eder ama God of War gibi oyunları seviyorsanız ve PS oyunları daha çok hoşunuza gidiyorsa sizi PS Plus mutlu eder yanlışım varsa beni düzeltebilirsiniz iyi günler.

Hangi Xbox?

Xbox serisini hiç bilmiyorum sizce en mantiklisi hangisini almak hangi serilerden uzak durmaliyim bir bilgim yok.

En mantıklısı fazla para yoksa Series S eğer buna da para yetmiyorsa Xbox One S veya Xbox One X ama temizini bulman lazım çünkü One serisi artık üretilmiyor mecburen ya teşhir ya da 2. el almak zorundasın. Düz Xbox one dan uzak dur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı