PS4 Warzone Epilepsi'ye zararlı mıdır?

Cihan Deniz

Hectopat
Merhaba. Warzone oynamak istiyorum PS4 üstünden ama epilepsim var :( ama son noktalarına geldik ilacı falan kestik, şu anda PS4'te Uncharted 4 oynuyorum FIFA falan oynuyorum epilepsi varken 1 sıkıntı olmuyor. Sizce böyle 1 2 el girmek için Warzone girsem bir sıkintı olur mu? Sadece 1 2 el.

Merhaba. Warzone oynamak istiyorum PS4 üstünden ama epilepsim var :( ama son noktalarına geldik ilacı falan kestik, şu anda PS4'te Uncharted 4 oynuyorum FIFA falan oynuyorum epilepsi varken 1 sıkıntı olmuyor. Sizce böyle 1 2 el girmek için Warzone girsem bir sıkintı olur mu? Sadece 1 2 el.

Kaç yaşındasın, ne tür ve ne aralıklarla nöbet geçiriyorsun? Ayrıca ışık veya sesler seni rahatsız ediyor mu? Her epilepsi bir değildir o yüzden bu bilgileri verirsen yardımcı olabilirim.

Kaç yaşındasın, ne tür ve ne aralıklarla nöbet geçiriyorsun? Ayrıca ışık veya sesler seni rahatsız ediyor mu? Her epilepsi bir değildir o yüzden bu bilgileri verirsen yardımcı olabilirim.

Sadece 1 kere nöbet geçirdim seslerden rahatsız olmuyor ama ışık yoğunsa rahatsız oluyorum.

Geçmiş olsun, son noktalara geldiğinize çok sevindim 😃 oyunda fazla patlama var tetikleyebilir ama yine de doktorunuza sormanız daha iyi olabilir sizin için 👍

Teşekkür ederim.

Doktorunuza danışmadan denemeyin. Allah korusun başınıza bir şey gelmesini istemeyiz. Oyunda bazen patlama gibi efektler oluyor epilepsinizi tetikleyebilir. Madem son noktalara gelmişsiniz Allah'tan şifa dilerim, biraz daha sıkın dişinizi.

Tamamdır teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde gene böyle bir konu açmıştın sen hatırladım :) bir sorun olmayacağını ve neler yapman gerektiğini anlatmıştım.
Cezam vardı yazamadım :(

Bende diyorum nerdem hatırladım
Içime 1 şey doğdu söylemek istedim

Bu arada aldım ps4 sizin dediginiz gibi sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar sağolun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı