Satılık PS4-Xbox One Klavye Mouse Adaptörü

Nathan Drake

Decapat
+30 dan fazla bu cihazdan sattım,başka forum ve diğer satış platformlarında.Referanslarım mevcut, ürüne ait kullanıcı yorumlarını gösterebilirim. Reklam olmaması açısından burada paylaşamıyorum ancak özelden iletebilirim.

4e794648f853fed50be55ea481847464.jpg

Merhaba,

Open source bir yazılımdan faydalanarak kendi yapmış olduğum adaptör ile PS4,XBOX ONE,PS3 veya XBOX360'da Klavye-Mouse çalıştırabilirsiniz.

Adaptörün Özellikleri:

*
Konsollarda Klavye ve Mouse gecikmesiz şekilde çalıştırabilirsiniz.

* Playstation 4'de 10ms ,Xbox One'da 4ms tepki sürelerine sahiptir.

* Programdan hazır seçebileceğiniz veya kendiniz oluşturabileceğiniz config dosyaları mevcut. Çeşitli atamalar ve tuş değişikliği yapılabiliyor.
Örnek olarak Rainbow 6: Siege oyununda nişan alırken Q ve E tuşunda sağa sola eğilebilirsiniz, nişan almazken Q ve E tuşu başka işlev görebilir vs.
Bu şekilde profil atamaları yapabiliyorsunuz.

* Doğru config seçimi ve ayarlarla tüm oyunlarda klavye-mouse çalışır, oyun seçme gibi bir durumu yok.

* Mouse'unuzun dpi'ı ne kadar yüksek olursa daha rahat ince ayar yapabilirsiniz. Önerilen dpi seviyesi oyuna göre değişmekle beraber 3000dpi ve üzeridir.

* Bu cihaz,PS4 için desteklenmeyen direksiyonları (dfgt,g27 vb.) TAM PERFORMANSLI şekilde force-feedback kaybı olmadan birebir kullanım imkanı sunuyor.

* PS4 gamepadini Xbox one da, Xbox one gamepadini PS4 de çalıştırabilirsiniz.(Diğer konsollar için de aynı durum geçerlidir, istediğiniz gamepadi istediğiniz konsolda kullanabilirsiniz.)

************************************************************************************************

**Klavye Mouse Ayarı:

* İsterseniz sıfırdan kendiniz ayarlama yaparak config oluşturabilirsiniz ya da kurulumla birlikte size yolladığım farklı farklı oyuna göre optimize edilmiş configleri kullanabilirsiniz.

* Veya diğer kullanıcıların sisteme yüklediği birçok oyun için hazır ayarları indirebilirsiniz. [örneğin: Battlefield serisi, Call of Duty serisi ve daha birçok oyun için hazır ayar bulunuyor]

************************************************************************************************

Cihaza ait oynanış videoları:

#XboxOne - PUBG Kullanıcı Testi#

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

#APEX LEGENDS TESTİ PS4#

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

#BF HARDLINE TESTİ#
(Dakika 0:20'de gecikme testi mevcut)

(Oynanış videosu Mouse DPI 1600 de çekilmiştir, oyun içi sensivity ayarları dakika 3:25'te gösterilmiştir)

#COD BO3 TESTİ#

(Oynanış videosu Mouse DPI 1600 de çekilmiştir, oyun içi sensivity ayarları dakika 0:10 da gösterilmiştir)

Cihazın iki modeli mevcut;

1- Bilgisayar gerektiren Model
2- Bilgisayar gerektirmeyen(Tak Çalıştır) Model

**ADAPTÖR BU ŞEKİLDE GÖZÜKÜYOR**

c9c9b05aedffc30e17e036ca53a32f0c.jpg

(kutu ve kablo renkleri farklılık gösterebilir)​

** BİLGİSAYAR GEREKTİREN MODELDE BAĞLANTI ŞEMASI BU ŞEKİLDEDİR**

1397656f09d2243dbed17e04b15e4682.png

**Bu adaptörü kullanabilmek için, Windows 7 ve üstü bir Laptop veya Masaüstü Bilgisayarınız olması gerekli.
(Eğer bilgisayarınız yoksa bilgisayarsız çalışan Tak Çalıştır Model mevcut)

**Bilgisayarınızda 4 adet USB portu olması gerekli.[Klavye-Mouse-Adaptörün Pc Kısmı ve Konsolun Gamepadi için toplamda 4 USB PORTU gerekli]

* Resimde de gözüktüğü gibi klavye,mouse ve gamepad pc ye bağlanıyor. Adaptörün bir ucu PC ye bir ucu KONSOLA bağlanıyor.
* Bağlantıları yapıp yazılımı çalıştırdıktan sonra ister monitorunuzden isterseniz de Tv den görüntü alıp konsolda klavye mouse keyfini çıkarabilirsiniz.

**ÜRÜN FİYATI**

Bilgisayar gerektiren Modelin Fiyatı: 150TL

Hazırlayabileceğim Cihaz Sayısı: 5 Adet

# Bilgisayar gerektirmeyen TAK-ÇALIŞTIR model stoklardadır. Bu modelin stokları kısıtlı ve fiyatı kurdan etkilendiği için satın almak isteyenler PM atabilir #

**İLETİŞİM**

PM
atarak veya mailden de ulaşabilirsiniz:

nthdrlk@gmail.com

Cihaz Hakkında Merak Edilen Soruları ve Bilgileri Mutlaka Aşağıdaki Resme Tıklayarak Okuyun!

sss.png

Dosya Ekleri

• sss1.png
    sss1.png
    33,7 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Merhaba bunu takınca fortnite’ta karşıma gamepadden oynayanlar mı gelecek?

Merhaba bunu takınca fortnite’ta karşıma gamepadden oynayanlar mı gelecek?
Fortnite ın kendisi Klavye Mouse destekliyor ancak karşınıza klavye mouse kullananlar gelecektir.
Bu cihaz klavye ve mouse u konsola gamepad olarak tanıtıyor,yani karşınıza gamepad kullananlar gelecektir. Denediğim geçen sene denediğim kadarıyla bu cihazla klavye ve mouse ile fortnite oynarken aim assist de kullanabiliyorduk.
Evet

Hocam benim bir sorum var. Bu cihazlar 1000tl den başlamıyor muydu ? Neden ucuz bu kadar ?
Cihazı ben yapıp satıyorum hocam, fahiş fiyatlardan alamayan insanlar için 1:1 xim4 performansında bu cihazı yapıp satıyorum,teknik destek kurulum vs tüm konularda yine ben yardımcı oluyorum.

Son düzenleme:
Hocam PS3 destekliyor mu ?
Evet PS3 desteği de mevcut,ancak tak çalıştır olanın PS3 desteği maalesef yok. Windows7 veya üzeri bir bilgisayarınız varsa pc gerektiren modeli alabilirsiniz.

Hocam Bilgisayar gerektirmeyen model ne kadar göremedimde.
O modelin stokları çok sınırlı fiyat almak için ilk mesajda mailimi verdim, mail atabilirsiniz.

Bilgisayar bu devrede sadece veri aktarmak için mi kullanılıyor?
Bilgisayar yerine Arduino, Raspberry Pi gibi kontrolcüler kullanılabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı