PS4 Xbox One Takas Yapmalı Mıyım ?

Eğer multiplayer oyunları daha çok oynayacaksan ps4 al. Çünkü multiplayer oyunlarda seninle oynayacak oyuncu lazım. Bu nedenle ps4 almak daha mantıklı. Sen diğerlerinin lafını fazla dinleme. Ben iki konsolu da kullandım. Sana kendi tecrübelerimden bahsediyorum. Sen bana güven ve ps4 al. Kafan rahat eder.

Arkadaşım, bence xbox almanız daha faydalı.. Çünki, Xbox'un oyunları çok gelişmiş ve daha fazla multiplayer özellikleri var, daha fazla FPS'le oynaya biliyorsun. Bende eğer böyle bir şans olsaydı, hemen kullanırdım :)

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Şuan çok kararsız kalmış durumdayım gerçekten. Bir yanım PS4 de kal diyor bir yanım ise o efsane kol ve daha iyi multiplayer oyun ve daha iyi aylık oyunlar için Xbox One a git diyor. Off ne yapacağımı bilemedim. :(
Xbox One kolu Xbox 360 kolu kadar konforlu değil Xbox 360 kullanıcısıyım Xbox One'da oynadım o kadar ısınamadım ama multiplayer konusunda karar sizin

Öncelikle iyi günler. Uzun bir yazı olacak fakat okursanız faydalı olursam ne mutlu bana. Bu soruyu e3 2015'ten önce sorsaydınız şahsen Ps4 derdim. Fakat Xbox gerçekten muhteşem sunum yaptı özellikle Sony'nin bizi remasteredlarla sömürdüğü bu nesilde eskiye uyumluluk gösterek çok iyi cevap verdi ve yeni ipler tanıttı. Bittimi bitmedi Xbox live geçen ay geçtiğimiz ay Ac4 ve eylüldede Tomb Raider vereceğini açıkladı. Peki Sony ne verdi çöp. Altyapı konusuna değinmek dahi istemiyorum geçenlerde kredi kartımla indirimde oyun alayım dedim. Oyun alamadı bununlada kalmadı her al dediğimde 3.90 3.90 Tl vergi kesti ve 14 gün kullanıma kapandı kendi paramla rezil oldum. Arkadaş demiş Ps4 Xbox'tan 2 kat fazla sattı çok doğru şu anda avrupa pazarı Ps4 hakimiyetinde Amerikada Xbox ile kafa kafaya gidiyorlar. Peki Ps4 neden bu kadar çok satıyor derseniz Ps exclusive oyunları ile satıyor dün çıkan Until Dawn'ı öyle beğendim ki tekrar bitiresim geldim. Xbox genelde multiplayer oyunları güzel altyapı hizmeti sayesinde oynatıyor yani casual oyunları fakat Ps4 ise daha çok Exc. oyunlardan (Gow,Tlou,Unc vb.) alınıyor ki bende bu yüzden Ps4 aldım. Uncharted 4 bile adama Ps4 aldırır. Iyi gunler bende sizin yerinizde olsam kararsız kalırdım fakat hazır elinizde Ps4 varken elinizde tutmak bana göre en mantıklı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı