PS4 yazılımında ciddi bir hata oluştu

eyupceinnn

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, öncelikle selamlar. Bugün konsolu açtığımda ekranda “yazılımda ciddi bir hata oluştu” hatasını aldım. Yeniden başlatmak için kumandadan PS4 tuşuna basmam gerekiyormuş, ancak kolu algılamıyor. Beyaz ışık yanıp hemen sönüyor. Kabloyla denedim, ancak sadece şarj alıyor. Sitedeki diğer konulara baktığımda, galiba orijinal kalın şarj kablosuyla yapabildiğimi öğrendim. Başka kolay bir yönteminiz varsa söyleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, öncelikle selamlar. Bugün konsolu açtığımda ekranda “yazılımda ciddi bir hata oluştu” hatasını aldım. Yeniden başlatmak için kumandadan PS4 tuşuna basmam gerekiyormuş, ancak kolu algılamıyor. Beyaz ışık yanıp hemen sönüyor. Kabloyla denedim, ancak sadece şarj alıyor. Sitedeki diğer konulara baktığımda, galiba orijinal kalın şarj kablosuyla yapabildiğimi öğrendim. Başka kolay bir yönteminiz varsa söyleyebilir misiniz?

PS4 güvenli moduna girip, belki kolu tanıyıp veri tabanını geri yükle yap.

Kol'da ufak delikli reset düğmesi var iğneyle hafif 5 saniye bastırıp kolu resetliycektir onu bi dene istersen.
Yazılımsal bir sorun varmış 750tlye yaptırdım. Şimdi ise kolu görmüyor onuda denedim yine görmüyor orjinal kablosu değil herhangi bir kablo ile taktım sadece şarj oluyor ps tuşuna tıkladığımda beyaz ışık gelip gidiyor.

Yazılımsal bir sorun varmış 750tlye yaptırdım. Şimdi ise kolu görmüyor onuda denedim yine görmüyor orjinal kablosu değil herhangi bir kablo ile taktım sadece şarj oluyor ps tuşuna tıkladığımda beyaz ışık gelip gidiyor.
Hocam ben gene söyliyeyim sana o dediğiniz şey fatal error herhalde. Kolunuz çakma ise çalışmaz zaten PlayStationun yaptığı klasik şeylerden birisi amaç burada kullanıcıyı orjinal kola yönlendirmek biraz araştırma yaptım bu bilgileri edindim bu fatal error dediğimiz şey ise biraz daha açıklayayım, harddiskten kaynaklanabilir,yazılımsal olabilir veri tabanı yendiden olulturulurken fişi çekerseniz olur. 750 Tl yi vermişsiniz yapacak bir şey yok.

(Bahsettiğim "fatal error" yaşayanlar için)
buda videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı