Çözüldü PS4'de dijital hesap ile oyun paylaşımı yapılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Birisiokadar

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Kuzenimde PS4 var ve mevcut hesabında dijital olarak pek çok oyunu var. Ben de PS4 almayı düşünüyorum. Sormak istediğim (yalnızca kuzenimin hesabı lazım kuzenimde benim hesabım olmayacak)
1- Eğer onun oyunları satın aldığı hesabını benim PS4'e birinci hesap olarak açarsam ama oyunları indirdikten sonra oyunları ikinci kendi hesabımda oynasam, onun için veya benim için bir sorun olur mu? Yani onun hesabına yalnızca oyunları indirmek için kullanacağım.
2- Eğer bu dediğim oluyorsa aynı anda aynı hesaba girdiğimizde bizi hesaptan atması için ikimizin de oyuna girmesi mi gerekir, yoksa sadece hesaba girip ana ekranda durmak yeterli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
PS4 cihazınızın birincil hesabını oyunların olduğu hesap yapıp oyunları indirmeye koyabilirsiniz. Ardından o hesaptan oturumu kapatıp kendi hesabınıza geçtiğiniz vakit oyunlar normal bir şekilde inmeye devam edecektir. İndikten sonra ise oyunları ikinci kendi hesabınızda gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz. Hesaplarda hiçbir sorun olmayacaktır.

Onun oyunları aldığı hesabı oyun oynamak için değil, yalnızca oyunları indirmeye koymak için kullanmanız gerekli. Böylelikle hesaptan atma vs. bir durumla asla karşı karşıya kalmazsınız. Yapmanız gereken tek şey oyunları indirmeye koyup ardından kendi hesabınızda normal bir şekilde dilediğinizce takılmak. Öte yandan aynı oyunlara aynı anda siz kendi hesabınızda, o kendi hesabında sorunsuz bir şekilde girebilirsiniz👍
PS4 cihazınızın birincil hesabını oyunların olduğu hesap yapıp oyunları indirmeye koyabilirsiniz. Ardından o hesaptan oturumu kapatıp kendi hesabınıza geçtiğiniz vakit oyunlar normal bir şekilde inmeye devam edecektir. İndikten sonra ise oyunları ikinci kendi hesabınızda gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz. Hesaplarda hiçbir sorun olmayacaktır.

Onun oyunları aldığı hesabı oyun oynamak için değil, yalnızca oyunları indirmeye koymak için kullanmanız gerekli. Böylelikle hesaptan atma vs. bir durumla asla karşı karşıya kalmazsınız. Yapmanız gereken tek şey oyunları indirmeye koyup ardından kendi hesabınızda normal bir şekilde dilediğinizce takılmak. Öte yandan aynı oyunlara aynı anda siz kendi hesabınızda, o kendi hesabında sorunsuz bir şekilde girebilirsiniz👍

Çözüm

Sağ olasın moderatörüm iyi ki varsınız kolay gelsin iyi sabahlar.

Lisans hatası vermiyor mu sürekli? Ben arkadaşımla kardeş hesap yaptığımda oyunları sorunsuz oynuyorduk fakat sürekli rahatsız edici lisans hatası veriyordu sol üst köşede. Ayrıca internet bağlantısı olmazsa oyun sahibi olmayan taraf oyunları oynayamıyordu sanırım.

Lisans hatası vermiyor mu sürekli? Ben arkadaşımla kardeş hesap yaptığımda oyunları sorunsuz oynuyorduk fakat sürekli rahatsız edici lisans hatası veriyordu sol üst köşede. Ayrıca internet bağlantısı olmazsa oyun sahibi olmayan taraf oyunları oynayamıyordu sanırım.
Lisanslık bir sorun çıkarsa ayarlardan yenilediğiniz vakit hiçbir sorun olmuyor. Ayrica internet bağlantısı olmadan oyun sahibi olmayan taraf oyun oynayamıyor gibi bir şey söz konusu değil. Oyun online bir oyun değilse her türlü oynayabilir.

Lisanstan kastım o şekilde değil. Oyun oynarken lisans hatası veriyor belirli aralıklarla ekran köşesinde ama oyun çalışmaya devam ediyor. Elimde görsel olsa daha iyi anlatabilirdim.

Lisanstan kastım o şekilde değil. Oyun oynarken lisans hatası veriyor belirli aralıklarla ekran köşesinde ama oyun çalışmaya devam ediyor. Elimde görsel olsa daha iyi anlatabilirdim.
Yaklaşık 1.5 senedir dijital hesap paylaşımından yararlanan biri olarak hiç böyle bir şeye denk gelmemiştim açıkçası. Oyun çalışmaya devam ediyorsa takılmaya pek gerek yok gibi.

@Lintos adminim bir şey daha soracağım. Oyunları satın aldığımız hesap aynı olunca oyunlardaki ilerlememiz eşit mi olur yoksa ben kendi hesabımdan gireceğim için ben her şeye sıfırdan mı başlarım?

Bir de ben bu şekilde hesaba girince onun herhangi bir oyundaki ilerlemesi silinebilir mi? İki yıldır FIFA 20 kariyer oynuyor da silinmesinden endişeleniyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı