PS4'de HDD değişimi

Mustafakll51

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm.
PlayStation 4 Slim 500GB modelindeki cihazım depolama olarak yetersiz olduğu için hard disk takmak istiyorum elimde 3.5inch 1TB hard disk var bunu SATA USB dönüştürücü ile cihazıma bağlasam kullanabilir miyim yoksa illa harici hard disk mi almam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4'ün içinde ki HDD 2.5inch o yüzden içine takamazsın dönüştürücü alıp kullanırsan da zaten uzun olan yükleme süreleri daha fazla uzayacaktır. Elindekileri satıp 2TB 2.5inch HDD alıp cihazın içine takabilirsin.

En başta öyle yapmayı düşünüyordum ama kapanıp açılmayan cihazlar olduğunu vs duydum
Yaparsam da 2.5'luk HDD'ye takmadan önce ne yüklemem gerekir

PlayStation'a nasıl sistem kurulduğunu bilmiyorum ama sitesinde orijinal yazılımı indirilebiliyor olmalı. Yeni diski taktıktan sonra bir USB veya CD yardımıyla bilgisayara format atar gibi yazılım atarsınız.

PS4'ün içinde ki HDD 2.5inch o yüzden içine takamazsın dönüştürücü alıp kullanırsan da zaten uzun olan yükleme süreleri daha fazla uzayacaktır. Elindekileri satıp 2TB 2.5inch HDD alıp cihazın içine takabilirsin.
Aynen dediğin gibi yapmak daha iyi ancak değiştirdiğim zaman PS sistemi yeni harddisk de olmucak onu nasıl ayarlamak gerek

Benim cihaz cuh 2016 diye geçiyor verdiğin linkte bulamadım.

PS4 konsolunda sistem yazılımını güncelleme
Burada ki "sistem yazılımını tekrar yükleme" kısmında ki sürüm olacaktır diye tahmin ediyorum. Slim versiyonu sizde ki galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı