405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 13 Ağustos 2021 #1 8.03 sürümüne sahip parlak fat kasa bir PS4'e sahibim. RDR 2'de %20'ye kadar ilerledim ve bu kayıt dosyasını USB belleğime kopyalamak istiyorum, nasıl yapabilirim bunu?
8.03 sürümüne sahip parlak fat kasa bir PS4'e sahibim. RDR 2'de %20'ye kadar ilerledim ve bu kayıt dosyasını USB belleğime kopyalamak istiyorum, nasıl yapabilirim bunu?
Çözüm LordxVader 13 Ağustos 2021 Ayarlardan ''Uygulama Kayıtlı Verilerinin Yönetimi" kısmına girin. Sonra "Sistem Depolama Alanında Kayıtlı Veriler" sekmesine girin. Daha sonra ise "USB Depolama Cihazına Kopyala" seçeneğine basın. Karşınıza çıkacaktır.
Ayarlardan ''Uygulama Kayıtlı Verilerinin Yönetimi" kısmına girin. Sonra "Sistem Depolama Alanında Kayıtlı Veriler" sekmesine girin. Daha sonra ise "USB Depolama Cihazına Kopyala" seçeneğine basın. Karşınıza çıkacaktır.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 13 Ağustos 2021 #2 Ayarlardan ''Uygulama Kayıtlı Verilerinin Yönetimi" kısmına girin. Sonra "Sistem Depolama Alanında Kayıtlı Veriler" sekmesine girin. Daha sonra ise "USB Depolama Cihazına Kopyala" seçeneğine basın. Karşınıza çıkacaktır. Artı 0 Eksi Çözüm
Ayarlardan ''Uygulama Kayıtlı Verilerinin Yönetimi" kısmına girin. Sonra "Sistem Depolama Alanında Kayıtlı Veriler" sekmesine girin. Daha sonra ise "USB Depolama Cihazına Kopyala" seçeneğine basın. Karşınıza çıkacaktır.