PS4'e kaç sene oyun cikar?

En az 1-2 sene daha çıkar diye tahmin ediyorum.
5-6 yıl çıkar, son yıllarda sadece fifa-pes çıkar.
NBA 2018 PS3'e bile çıktıysa herhalde en az 2-3 yıl daha gider PS4.
3-4 sene daha beklerim ben. Sony'nin en çok satan ikinci konsolu şu an PS4. Oyun programlama da kolay. Hatırlarsınız belki, PS2 zamanında da en çok satılan konsol PS2'ydi ve PS2'ye programlamak çok daha basitti PS3'e göre. Aynı usul, PS5'e de geliştiriciler bir süre ısınacak vs. ama PS4'ü zaten ezberlediler.
3-4 yıl daha çıkar.
SONY, PS5'in çıkmasıyla beraber PS4'e 3 sene daha destek vereceğini açıkladı. Fakat exclusive oyunların büyük bir kısmı PS5'e çıkacak.
PlayStation 5'in geriye dönük uyumlulukla çalışması PlayStation 4 için de oyun yapımının bitmeyeceğini gösteriyor.
2,3 yıl ne ya :D Küfür gibi.
PS3'e bile kaç sene destek verdi, büyük oyunlar çıkmadı ama PES-FIFA-NBA çıktı. En az 5 yıl, en fazla 8 yıl.
Ben de en az 3 yıl çıkacağını düşünüyorum. Zaten Sony CEO'su Ps5 f/p ürünü olacak ancak uygun fiyatlı olmayacak diye açıklama yaptı. Ps5'i herkes alamayacak bence Ps4 Pro' yu bu yüzden çıkardılar. Görüşleriniz için hepinize teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı