PS4'e klavye ve mouse takma

ozellestirmeyi oyunun setting kisminda yapiyon bence neyse ben isime bakim ayhan arkadasim benle kontak numarasi falan verirsen sevinirǐ
Videonun altındaki linkten ulaşabilirsiniz.

R9280 şuan 1000₺ sınırında, evet dediğiniz gibi kapalı bir ekosistem. Pc toplamak daha sürdürelebilir bir makineye sahip olmanıza olanak sağlıyor. Fakat artık konsollarda da klavye ve mouse kullanımı gerçekten bir ihtiyaç olmaya başladı. Bu göz ardı edilemez bir gerçek. Çünkü bu aletler artık sadece birer oyun konsolu değil. Birer multimedya aracı da oldu bizim için. Dolayısı ile klavye ve mouse ciddi birer ihtiyaç oldu.
Eğer Xbox da klavye ve mouse desteğini getirirse tabii oyuncular için iyi bir karar vermiş olacak.

Bu tamamen hangi oyunu nasıl oynamak istediğine bağlı. İhtiyaç olmasaydı eğer PC' ler için de joystick üretilmezdi.

Katılıyorum. Şu anda bende Dualshock 3 ve Dualshock 4 gamepad var. İkisini de sadece bilgisayarda kullanıyorum. PS4 alma ihtiyacı hiç duymadım. Gamepad gereksiz demiyorum. Ama gamepad klavye farenin yerini alamıyor. Bilgisayarda gamepad ile oynamaya çalıştığım işaretlemeli (mouse aim) oyunlarda klavye fareye geçiş yapmak zorunda kalıyorum. Yeni nesil konsollar zaten bilgisayara benzemeye başladı. Klavye fare ihtiyacı artmaya başladı. O nedenle tercih edilebilecek bir ürün. Ama bilgisayardaki gelişmiş ayarları beklemeyin diyorum.

Biz R9 280 650₺ civarında almıştık. Şu anda R9 380 730₺ alabilirsiniz. 2000₺ civarında konsol seviyesinde monitörsüz bilgisayar toplanır.

Son düzenleme:
Steam Machine almayı da düşünebilirsiniz. Alienware Steam Machine 500$. Yaklaşık 1500 TL falan ediyor.

Toplanir tabi ki de konsol kadar uzun gider mi? Birde dolar düşük olsa konsol a kimse çalmaz eminim. 500dolar olan kart dolar yüzünden 1500lira biraz düşse rahat sistemler toplanir. Ah dolar vah dolar.

Toplanir tabi ki de konsol kadar uzun gider mi? Birde dolar düşük olsa konsol a kimse çalmaz eminim. 500dolar olan kart dolar yüzünden 1500lira biraz düşse rahat sistemler toplanir. Ah dolar vah dolar.
Gider niye gitmesin. Ben Radeon HD 4800 ekran kartımı 7-8 sene kullandım. Artık directx 11 oyunları fazlalaşmaya başlayınca yeni kart aldım. Oyunları yüksek ayarlarda oynayacaksınız diye bir şey yok. Bugün yüksek ayarda oynarsınız, yarın yeni oyunları orta seviyede. Uzun süre sonra kartı kullanmak istiyorsanız düşük ayarlarda oynarsınız.

Merhaba arkadaslar ozellikle Ahmet kardes ben Ayhan beyden urunu dun teslim aldim gayet basit sekilde urune klavye ve mouse bagladim bi ufak ps4 gamepad baglanti kablosu var icinde birde klavyede kullanilmasi icin etikletler var ama gerek yok bence cunku counter strike oynar gibi tuslar bire bir ayni size kalmis aslinda etiketleri klavyeye yapistirmak dun rainbox six siege denedim sadece R3 tusu mouse biraz yavasti onuda oynun "SETTING" bolumune gidip hizlandriyom o kadar Ayhan kardes urun baya iyi tesekurler gercekten guzel bi urun cok sahol sana hayirli isler cok sahol

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Artık konsol üreticileri inadı bırakıp resmi olarak klavye fare desteği verirlerse sizin gibi kullanıcıların gönlünü kazanmış olurlar. Herkes Fifa, Pes oynamak için konsol almıyor.

Güle güle kullanın, hayırlı uğurlu olsun. güzel yorumunuz için de teşekkür ederim.

Merhaba. Xim4, mayflash maxshooter veya bu başlıkta tartışılan hama'nın dönüştürücüsü ile PS4'te klavye ile Fifa veya Pes oynanabiliyor mu? Tuş eksikliği oluyor mu? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…