PS4'e klavye ve mouse takma

Evet PS4, PS3, Xbox 360 ve Xbox One' da kullanmak mümkün. Hatta iki ayrı konsol için klavyenizin tuşlarına yapıştırabileceğiniz tuş stickerları mevcut. gayet başarılı bir ürün.
merhaba hocam ben konsol oyunu alışkın olmadığımdan dolayı ps4 e klavye bağlanıp pes 2018 oynanabilir mi ayrıca şunu anlamadığım "konsol için klavyenizin tuşlarına yapıştırabileceğiniz tuş stickerları mevcut" bunun ürünü nerden alabilirim?

Laptop oyun kalitesi olarak sizi tatmin etmiyorsa bence sizin oyun bilgisayarı almanız gerekli.
PS4 aldıktan sonra oyunlara vereceğiniz parayı düşünün. Örnek Witcher 3 ön siparişte PS4 200TL civarında, PC sürümü 59 TL.
Artık konsola özel oyunlar bile FPS. Ben o oyunu klavye, mouse ile oynayamayacaksam ne anladım o işten.
FPS sorunundan bahsetmişsiniz. Aslında FPS sorunu bizden kaynaklanıyor. PC'de nedense ultra ayar görünce ultra oynamak istiyoruz.
Konsolun biraz üstü ekran kartı alarak, 8gb bellek ve işlemcisi fazla yüksek olmayan bir sistem toplayarak çok rahat konsol kalitesinde oyun oynayabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi Bölüm 1 - Technopat
Uygun Fiyatlı Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi Bölüm 2 - Technopat
Bu rehberi yüksek bile tutmuşlar. HDD ve SSD'yi yüksek almışlar. Aynı fiyata ekran kartı daha iyi tutulabilirdi.
Ayrıca Ps 4 indirimlerinde daha nisan gibi çıkmış olan God of War yaz indirimde %50 indirime giriyor. İndirimleri baya güzel oluyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı