PS4'e korsan oyun indirilir mi?

EnesTheDursun

Centipat
Arkadaşlar PS4 Slim 500GB konsolum var ve son yazılım güncellemesi yapılı, buna korsa oyun indirip kurulur mu bu işlemde virüs bulaşır mı riskli midir? PC için riskli biliyorum ancak bu platform hakkında fazla bilgim yok. Korsana hayır diyenleri duyar gibiyim ancak PC'de korsan indirmiyorum alıyorum çünkü fiyatlar makul 1 indirimle rahatça oyun alınabiliyor. Ancak ben haftada 50 TL alan bir öğrenciyim PS4'ü alalı 1.5 yıl olacak neredeyse ve ben 3 oyun alabildim, 2'si FIFA birisi Payback. Hikaye oyunu tarzı oyunlar indirimli 100, indirimsiz 200 300 TL ben ne yapabilirim ki bu konuda? Kırdır diyenlere de şunu söyleceğim; sadece kırdırmak 300 TL falan ve son güncellemem yapılı bu işi nasıl yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar PS4 Slim 500GB konsolum var ve son yazılım güncellemesi yapılı, buna korsa oyun indirip kurulur mu bu işlemde virüs bulaşır mı riskli midir? PC için riskli biliyorum ancak bu platform hakkında fazla bilgim yok. Korsana hayır diyenleri duyar gibiyim ancak PC'de korsan indirmiyorum alıyorum çünkü fiyatlar makul 1 indirimle rahatça oyun alınabiliyor. Ancak ben haftada 50 TL alan bir öğrenciyim PS4'ü alalı 1.5 yıl olacak neredeyse ve ben 3 oyun alabildim, 2'si FIFA birisi Payback. Hikaye oyunu tarzı oyunlar indirimli 100, indirimsiz 200 300 TL ben ne yapabilirim ki bu konuda? Kırdır diyenlere de şunu söyleceğim; sadece kırdırmak 300 TL falan ve son güncellemem yapılı bu işi nasıl yaparım?

PS kullanmıyorum ama bazı kırık modelleri duymuştum. Onun dışında mümkün değil diye biliyorum.

PS kullanmıyorum ama bazı kırık modelleri duymuştum. Onun dışında mümkün değil diye biliyorum.

Yeni yötem HFW ile o dediğiniz geçerli değil.

Kırdırılabilir değil son güncelleme 1 hafta içinde kırılayacak.
1-)Forumda korsanı desteklemiyoruz.
2-)Kırdırabilirsiniz hiç kimse karışmaz ama etik değil ha sanki ben PS3 ümde korsan oyun o-Oynamıyorumda değil tercihinize bağlı hem maddi durumunuzda yokmuş anladığım kadarıyla.
3-)Virüsyok (güvenilir siteler hariç) site öneremem maalesef yoksa kurraları aşarım cezamı yerim.
4-)(Araştırarak) size söyleyebilirdim ama kurralar izin vermiyor inşallah anlayışla karşılarsınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı