Ps4 Korsan Oyun Çalıştırıyor mu?

GamerBurkay

Hectopat
Ps4 bazı özellikler bakımından bilgisayarlara benziyor anladığım kadarıyla. Peki biz konsolda aynı anda hem orjinal hemde korsan oyunları oynayabilir miyiz? Biliyorum erken ama bir öngörüde bulunabilecek var mı?

Evet öngörüde bulunabilirim. Mesela korsan oynamaman gerektiği. Korsan piyasası çok kötü şu anda Xbox olayı ile cocudu.

Hocam maddi durumum çok iyi değil sadece multiplayerını beğendiğim oyunları alabilecek durumdayım. Bu yüzden soruyorum örneğin Assasins Creed serisinin multiplayer kısmı hiç ilgimi çekmesede campain kısmı oldukça zevkli benim için. Bunun gibi.

Ps4 bazı özellikler bakımından bilgisayarlara benziyor anladığım kadarıyla. Peki biz konsolda aynı anda hem orjinal hemde korsan oyunları oynayabilir miyiz? Biliyorum erken ama bir öngörüde bulunabilecek var mı?
Hocam elektronik alemde ne kadar açık kapanırsa o kadar açık bulunur. Apple'ın kale gibi koruduğu iOS bile Jailbreak olabiliyorken PC mimarisiyle neredeyse aynı Playstation'ın kırılamaması imkansızdır. Şöyle bir tahmin yürütebiliriz. Playstation elbet bir gün fetholunacaktır. Onu fetheden hacker ne güzel hacker, onu fetheden kodlar ne güzel kodlardır.

Hocam maddi durumum çok iyi değil sadece multiplayerını beğendiğim oyunları alabilecek durumdayım. Bu yüzden soruyorum örneğin Assasins Creed serisinin multiplayer kısmı hiç ilgimi çekmese de campaing kısmı oldukça zevkli benim için. Bunun gibi.

O zaman sadece orijinal olanları oyna.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı