PS4’e oyun tavsiyesi

Ceyhun Tuğran

Hectopat
Battlefield™ Yıl Dönümü Paketi
PS4 için BF1-Hardline-BF4 toplam 74 TL oldu.
-Sizce almalı mıyım?
-Yaz indirimlerini mi beklemeliyim.
-Oyunlar tam oyun mu, PSN oyunu mu, ben pek anlamıyorum. Yani internetsiz offline bir yerde oyunu internet gerekmeden çalıştırabilecek miyim?
NOT: Hikaye bazlı oyunlar bir zaman sonra doğal olarak bitiyor ve yapacak bir şey kalmıyor. BF için de bu geçerli mi? Daha uzun oynayış saati bakımından PES,FIFA mı almalıyım.

NOT 2: Oyuna pek para veresim yok yazı bekliyordum indirimler için. GTA 5 ve For Honor sahibiyim. For Honor hediye geldi. GTA 5 oynamıyorum sıkıyor.

Esas Soru: Her zaman sıkılmadan oynayabileceğim, PES FIFA gibi bir oyun önerir misiniz? BF paketini almalı mıyım?
PSN oyunu, tam oyun meselesi kafamı çok karıştırdı. İyi günler iyi forumlar.
-Teşekkürler-

Son düzenleyen: Moderatör:
PSN oyunu diyerek neyi kast ettiğini tam olarak anlamış değilim. Eğer söylediğin ücretsiz verilen aylık PlayStation Plus oyunları ise o oyunları Playstation Plus üyeliğin olduğu sürece oynarsın. BF paketi sürekli sende kalacak fakat online oynamak için Playstation Plus gerekli.

BF paketi satın alınabilir, fiyatı son derece uygun hem BF4 hem de BF1 hala oynanabilir oyunlar. Ben PS4'de hala BF1 oynuyorum.

PicsArt_05-13-11.12.08.png

Battlefield™ Yıl Dönümü Paketi
PS4 için BF1-Hardline-BF4 toplam 74 TL oldu.
-Sizce almalı mıyım?
-Yaz indirimlerini mi beklemeliyim.
-Oyunlar tam oyun mu, PSN oyunu mu, ben pek anlamıyorum. Yani internetsiz offline bir yerde oyunu internet gerekmeden çalıştırabilecek miyim?
NOT: Hikaye bazlı oyunlar bir zaman sonra doğal olarak bitiyor ve yapacak bir şey kalmıyor. BF için de bu geçerli mi? Daha uzun oynayış saati bakımından PES,FIFA mı almalıyım.

NOT 2: Oyuna pek para veresim yok yazı bekliyordum indirimler için. GTA 5 ve For Honor sahibiyim. For Honor hediye geldi. GTA 5 oynamıyorum sıkıyor.

Esas Soru: Her zaman sıkılmadan oynayabileceğim, PES FIFA gibi bir oyun önerir misiniz? BF paketini almalı mıyım?
PSN oyunu, tam oyun meselesi kafamı çok karıştırdı. İyi günler iyi forumlar.
-Teşekkürler-
PSN oyunu ile tam oyun arasında fark yok. İkisi de tam oyun. PSN oyunu dediği online olarak PSN'e ihtiyaç duyar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı