PS4'te 15 Saat Oynan Cyberpunk 2077 İade Edilebilir mi?

Yani böyle bir görüntü ile karşı karşıya kalmak üzücü. Kaplamaların yüklenmesini beklerken 15 20 saniye sürüyor. Hatta bazen öyle bir ana denk geliyorum ki asansörün kaplaması yüklenmemişti ama yine de bir gideyim dedim. Asansör boşluğuna düştüm. Kaplamalar yüklendi ama boşlukta kapana sıkıştım. Bu tarz şeyleri görünce oyunun içine giremiyor insan.
Veya mekandan kaçmam gerekiyor. Ama kapının kaplaması yüklenmediği için kapıyı açıp çıkamadım ve öldüm. Rezillik.

Hocam oyun o kadar kötü ise 15 saat oynamamanız gerekiyor.

Öncelikle küçük bir firma değiller sadece böyle oyunları da tecrübeleri yok. Zaten 2 tane büyük denilecek oyun yaptılar biri Witcher 3 oyunuydu. PS4 bu arada gerçekten sorunlu. Yakın bir arkadaşımın evine gidip PS4 konsolu ile oyunu oynadım ve iyi gözükmüyor oyun. Bilgisayar sürümü çok daha iyi.

PS4 kullananlara Allah sabır versin tamamen CoD 4 MW da kaplamaların eski olduğu gibi görüntü var.

Ama insanlar bayağı olmamış.

Neyse Allah oynayanlara sabır versin ben oynamayacağım sistemim yok.
Update beklerken biraz fazla oynamış olabilirim ki yeni Update geldi ve pek bir fark yok...

460 TL verince ne yapacağımı bilemedim :(

İade edersin bence sıkıntı çıkarmazlar, eğer etmezlerse iade o zaman gelecek patchlar ile düzelecektir büyük olasılıkla.
Ama tabii 4 5 ay geçer tabii.

Böyle bir şey mümkün mü?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Öncelikle küçük bir firma değiller sadece böyle oyunları da tecrübeleri yok. Zaten 2 tane büyük denilecek oyun yaptılar biri Witcher 3 oyunuydu. PS4 bu arada gerçekten sorunlu. Yakın bir arkadaşımın evine gidip PS4 konsolu ile oyunu oynadım ve iyi gözükmüyor oyun. Bilgisayar sürümü çok daha iyi.
Küçük firmalar işte. Şuan onların yerinde Rockstar olsaydı olacakları düşünmek bile istemiyorum.

Şimdi izledim. Pro var bende çok sevindim şuan aşırı basitmiş işlem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı