PS4'te FIFA 22 Menüde Kasıyor

Alidemirtas34

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, PS4 prom var. FIFA 22 satın aldım Dün erişim sağladım. Menülerde kasma sorunu ve oyun içi maçlarda nadir kasma var.

Bunun sorunu bilen var mi yoksa oyun yeni diye midir?

Bence oyunla alakalı bir sorun var çünkü aynı ayarlarda FIFA 21'de de oynuyorum. 21'de gayet akıcı hiçbir sorun yok. Şu an PC için title Update 1 güncellemesi gelmiş. Yapıp deneyeceğim. Bakalım düzelmiş mi.

Gelmişse düzelmiştir dediğin gibi bndede fifa 21 var her yıl alıyorum pc için fifa 21 de gayet akıcı oynuyorum Bi sıkıntı olmadı hiç
Güncelleme geldi ama sorun hala devam ediyor sende nasıl varmı kasma

Son düzenleme:

Bende de aynı şekilde kasma var sen DX12 de mi oynuyorsun 22'yi.

Bu oyunlari nasil test ediyorlar anlamak mumkun degil. Menude genel olarak kasma oldugunu anlamalari 5 dk surmez. Muhtemelen yetistirmek icin rushladilar ve gozden kacirdilar yine de yakismiyor boyle seyler.

Bu oyunlari nasil test ediyorlar anlamak mumkun degil. Menude genel olarak kasma oldugunu anlamalari 5 dk surmez. Muhtemelen yetistirmek icin rushladilar ve gozden kacirdilar yine de yakismiyor boyle seyler.
Bnde menüde kasma yok hocam oyun içinde var kasma bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…