PS4'te RDR2 alınır mı?

Cr Oyuncusu

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye
Selamünaleyküm. Oyun PS Store'de 469 TL'den 187 TL'ye dusmus oyuna herkes iyi dedigini duydum ama PC de sistemim yetmedigi icin oynayamadim. Bir de PS4'te biraz fazla kasiyormus. Sizce alınır mı? Ama turkcesi yokmus oyunda ilerleyebilir miyim ve kac saatte bitiririm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm. Oyun PS Store'de 469 TL'den 187 TL'ye dusmus oyuna herkes iyi dedigini duydum ama PC de sistemim yetmedigi icin oynayamadim. Bir de PS4'te biraz fazla kasiyormus. Sizce alınır mı? Ama turkcesi yokmus oyunda ilerleyebilir miyim ve kac saatte bitiririm?

Kesinlikle almalısın çok iyi bir oyun ana hikaye 50 saat yan görevlerle ana hikaye toplam 170 saat sürüyor.

Şehir ve kasabalarda FPS düşmeleri oluyor ama görmezden gelinebilir. 60 saatte bitiyor oyunun hikayesi. Çok iyi oyun bu arada almanızı öneririm.

PS4 Slim üzerinde oynuyorum kasabalarda ara sıra kasıyor fakat çok da oynanışınıza etki etmez. Oyun 30 saatte biter minimum.

Arkadaşlar önerileriniz için sağ olun ama ingilizcem sıfır derecede kötü sadece yes ve no yu biliyorum o kadar (lafın gelişi yani çok az biliyorum ) PS 4 ede Türkçe yama kurulmuyor. Sizce alayim mi çünkü hikayesini anlamam ama dövüş gibi yerlerde falan keyif verir mi? Sizce alayim mi?

Arkadaşlar önerileriniz için sağ olun ama ingilizcem sıfır derecede kötü sadece yes ve no yu biliyorum o kadar (lafın gelişi yani çok az biliyorum ) PS 4 ede Türkçe yama kurulmuyor. Sizce alayim mi çünkü hikayesini anlamam ama dövüş gibi yerlerde falan keyif verir mi? Sizce alayim mi?
Hikayesini anlamanız lazım. Ne yaptığınızı bilmeden oynamak çok da zevk vermez açıkçası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı