PS4'ten Series S'e geçilir mi?

Hocam PC GTX 1650 ekran kartına sahip PC'yi yükseltmek isterdim fakat oturma odasında konsol olmasını istiyorum yani orada film izliyoruz falan daha güzel oluyor PC'yi seneye düşüneceğim.

Sliva2023.

Eklediniz mi?

512 GB yetiyor mu bu arada konsol için?
Attım hocam 512 gb'ın yetip yetmemesi değişir yüklediğin sevdiğin oyunlara bağlı.

Son düzenleme:
Size yetiyor mu? Hocam sen hangi oyunları oynuyorsun Xbox'ta?

Bana hem yetiyor hem yetmiyor çünkü şu an konsolda RDR 2 yüklü 100 GB onu bitirip silince gene 100 GB Starfield gelecek ama şu an konsolda 8 oyun yüklü ve 30 GB alanda kaldı küçük oyunlarda değiller sadece ben aynı anda çok fazla oyun oynamaya alışık biri oldumdan yetmiyor 3 tane hikayeli oyun 2 tane Online oyun 3 tane küçük oyun var konsolda yetiyorda diyebilirim ama ben daha fazla yüklemek isterdim yani.

Son düzenleme:
Bana hem yetiyor hem yetmiyor çünkü şu an konsolda RDR 2 yüklü 100 GB onu bitirip silince gene 100 GB Starfield gelecek ama şu an konsolda 8 oyun yüklü ve 30 GB alanda kaldı küçük oyunlarda değiller sadece ben aynı anda çok fazla oyun oynamaya alışık biri oldumdan yetmiyor 3 tane hikayeli oyun 2 tane Online oyun 3 tane küçük oyun var konsolda yetiyorda diyebilirim ama ben daha fazla yüklemek isterdim yani.

Anladım hocam.

Neler yüklü? Ne oynadığınızı merak ettim öneri gibi yani.

Anladım hocam.

Neler yüklü? Ne oynadığınızı merak ettim öneri gibi yani.

PS4'ten geçiceğiniz için benim diyeceğim her oyunu oynamışsınızdır ben Xbox 360'dan geçtiğim için xbo/ps4 neslinden oyun oynamadım onları oynuyorum siz gearslar Halo'lar Forza'lar oynayın Xbox oyunları ve PS4'te çıkmamış yeni nesil oyunları oynayın.

PS4'ten geçiceğiniz için benim diyeceğim her oyunu oynamışsınızdır ben Xbox 360'dan geçtiğim için xbo/ps4 neslinden oyun oynamadım onları oynuyorum siz gearslar Halo'lar Forza'lar oynayın Xbox oyunları ve PS4'te çıkmamış yeni nesil oyunları oynayın.

Sağ olun hocam ama ben çok oyun oynamadım unchertad RDR 2 GoW Mafia falan. Bence oynamamışımdır çok çeşitli oyun oynayan gamerlardan değilim ama söylemek istemiyorsanız sorun yok. Bir de PS4 de çıkmamış yeni nesil oyun ne var.

Sağ olun hocam ama ben çok oyun oynamadım unchertad RDR 2 GoW Mafia falan. Bence oynamamışımdır çok çeşitli oyun oynayan gamerlardan değilim ama söylemek istemiyorsanız sorun yok. Bir de PS4 de çıkmamış yeni nesil oyun ne var.

Şimdi aklıma gelmesede birkaç kaliteli oyun var ve Witcher 3 Next gen Update bayağı iyi.

Ben RDR 2 Cyberpunk 2077 Resident Evil 2 remake FIFA 23 Mortal Kombat Dead Cells gangs Beast ve Ultimate chicken horse oynuyorum konsolda bunlar yüklü @Sliva

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı