PS4'ü monitör ve televizyona bağlamak

Enomann

Hectopat
Yer
Gondor
PS4 almak istiyorum ama laptop kullanıyorum. Televizyona bağlama imkanım da yok.

Sorularım şunlar:
1-)monitör alacağım ama sadece monitör. PS4'ü bağlamak için monitörü sadece fişe takmam, ardından HDMI kablosunu takmak yeterli olur mu yoksa başka bir şeye ihtiyacım olur mu?
2-)televizyon alırsam da sadece fişe takmam yeterli olur mu? Uydu, HDMI dışında kablo vb. şeylere gerek olur mu?
3-)monitör alırsam hoparlör almazsam kulaklık kullanınca ses geliyor mu? Yoksa başka bir şey almak gerekli mi?
4-)ASUS VP228, LG 24" 24mk400h ve Dell 24 P2419h monitörleri sizce nasıldır?

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-) Yeterli. PS4'ü bilgisayar kasası gibi düşünebilirsiniz.
2-) Yeterli. PS4 kullanmak için uydu falan takmaya gerek yok
3-) Monitörün hoparlörü olabilir veya monitör üzerindeki 3.5mm jak girişine kulaklık takabilirsiniz. Monitörde bu dediklerim yoksa kontrolcü üzerindeki jak girişine kulaklık takip kullanabilirsiniz.
4-) Bilmiyorum.
Monitör için bütçe ne kadar?

1-) Yeterli. PS4'ü bilgisayar kasası gibi düşünebilirsiniz.
2-) Yeterli. PS4 kullanmak için uydu falan takmaya gerek yok
3-) Monitörün hoparlörü olabilir veya monitör üzerindeki 3.5mm jak girişine kulaklık takabilirsiniz. Monitörde bu dediklerim yoksa kontrolcü üzerindeki jak girişine kulaklık takip kullanabilirsiniz.
4-) Bilmiyorum.
Monitör için bütçe ne kadar?
Cevaplar için teşekkürler.
Bütçem 1000TL. Belki biraz geçebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı