PS4'ü söküp PC yapma

TeknoSeyir'in bir videosunda benzer bir konuda Levent Bey'in sözlerini dinlemiştim. Sanırım PS4'ü PC yapsanız bile PS4'ün verdiği performans kadar performans alamayacaksınız çünkü konsollar sadece oyun için tasarlanıyor. Saf güç kıyaslaması yaparsan PS4'ün içinde bileşenler gerçekten o kadar iyi değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İmkansız demiyorum. Bu işlemi yapabilip masaüstünde tanıdıkların arasında kaç eleman var?

Arkadaşlar selamlar benim PS4'üm var onu PC yapabilir miyim? Yapabilirsem nasıl yaparım PS4'ün teknik özellikleri çok iyi ve şu anki PCM çok kötü CS:GO açmıyor i3 4 GB RAM ben PS4'ü kasaya aktarıp normal Windows yapabilir miyim?

PS4'ü satıp PC alabilirsiniz.

Bunu gerçekten ciddi ciddi soruyor musun ?
Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp.
Şu videoyu izleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

alkolik-erkek-cekiciligi_1713437.jpg

Neden bahsediyorsun kanka? Ben sana ne demişim? Video linki atıp çıktım. Biraz daha açık ol.

Güzel kardeşim, bira gerçekçi ol. Ben de PC olmaz diyene itiraz ediyorum ama şu da var, o kadar işi bilen biri neden PS4'ü PS olarak kullansın? Kimseyi kırmak değil niyetim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı