PS4'ün CD tuşu bozuldu

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Merhaba arkadaşlar. Çok üzücü bir an yaşadım ve şu an acayip derecede kalbim kırık. Ağlayarak yazıyorum. Almak için 5 ay çalıştığım PS4 cihazımın an itibarıyla CD çıkarma tuşu bozuldu. Parmağımı algılamıyor ve dit dit sesi gelmiyor. Cihazım fat kasa. Lütfen ama lütfen bildiğiniz bir şey varsa söyler misiniz kurtarmanın bir yolu var mı içini açmadan :(? Cihazı kırıp dışarıya fırlatasım var. Bu hayatta illa bir şeyler burnumdan gelecek. Hevesim kursağımda kaldı. Cihazın garantisi falan da yok ayrıca 20 dakika önce sorunsuzdu.

PS4 fat hakkında bilgili olduğunuz için sizi etiketlemek istedim hocam :(.
@360388

Sorun cihazda mı yoksa benim parmağımda mı bilmiyorum.

Genel olarak bilen varsa lütfen yardım edin :(

Son düzenleme:
Başka parmaklarınızla deneyin.
Denedim olmuyor hocam. Yukarıdan aşağıya parmaklarımı kaydırdım olmadı, bastım üstüne yine olmadı..
Hocam dijital veya korsan oynarsanız sorununuz kalmaz gibi. Onun dışında tamir tek çare.
Hocam CD açısından 2 önemli oyunum olduğu için bazen CD kullanmak zorunda kalıyorum. Cihazdan çıkarılabiliyor disk options tuşuna basarak ama tuş çalışmayınca üzülüyor insan ister istemez.

Denedim olmuyor hocam. Yukarıdan aşağıya parmaklarımı kaydırdım olmadı, bastım üstüne yine olmadı.

Hocam CD açısından 2 önemli oyunum olduğu için bazen CD kullanmak zorunda kalıyorum. Cihazdan çıkarılabiliyor disk options tuşuna basarak ama tuş çalışmayınca üzülüyor insan ister istemez.

Hocam geçmiş olsun CD içine sıkıştığı içinmi çıkmıyor acaba?

Hocam çıkarıp oyunları satın bundan sonraki süreçte, dijital veya korsan devam edeceksiniz mecbur.

Söylemesi biraz kolay ama bu kadar problem etmeyin bence. Cihaz çalışıyor sonuçta. Oyun oynayıp keyfinize bakın.

Hocam geçmiş olsun CD içine sıkıştığı içinmi çıkmıyor acaba?
Hocam CD çıkıyor ve giriyor yani disk sokma çıkarma portunda sıkıntı yok ama CD'yi cihazdan çıkarmak için basılan tuşta sıkıntı var.
1616796608966.png

Eject diye geçen kısımdan bahsediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı