PS4'ün değeri nedir?

Sağol kanka

Kanka ne 3900u. Oyunları 1500TL zaten. Fazla ölücü çıktın.

Sen cidden eski kasayı 5000 bine satacağına mı inanıyorsun ölücülüke alakası yok o fiyatlara Slim kasa var. 1 TB diye 4000 veya üzeri rakamlar olur. Fat kasayı zor satarsın haberin olsun.

Kardeş adam ederi 3.5k demiş sen herhalde fazla büyüttün gözünde, o oyunları da çok abartmamak gerek, adam kirdirir beş yüz oyun yükler. Eski kasa baya eski demişsin bir de. Bana kalsa 3.5k de çok. 10 yıllık cihaz.

Kırdırmak? Güzel kardesim bu devirde kim kırık cihaz alır. Kim internete bağlanmayan cihaz alır biraz mantıklı düşünsen keşke.

Kırdırmak? Güzel kardesim bu devirde kim kırık cihaz alır. Kim internete bağlanmayan cihaz alır biraz mantıklı düşünsen keşke.
10 yıllık cihaza 4k veren akli selim kirdirmaz zaten. Hayır yani kırık olmasa bile çok etki etmez fiyata onu diyorum. Tlou, uncharted, Rdr2 gibi a plus oyunlar olacak ki fiyata dokunsun, bunların ben pek vitrin yapacağını sanmam, ha umarım umdugun fiyata satarsın kardeşim.

5 ay önce sattım hocam 4.750'ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…