PS5 18.299₺ Turkcell Pasaj'dan alınır mı?

Turkcell Pasaj'da PS5 Slim digital versiyonu 18299₺den satılıyor, sizce buradan alınır mı? Şikayet var da bir iki sıkıntı gördüm ama emin olamadım siz ne önerirsiniz?

Evet örnek bir yorum mesela
1721999263985.png

Aynı satıcıdan geçen sene A34 aldım 6 gün bekletip iptal etti 1 hafta da paranın geçmesini bekledim. Adamlar(?)ı arıyorsun seni takmıyorlar, 2.seferden sonra da açmamaya başladılar direkt.

Turkcell Pasaj'da PS5 Slim digital versiyonu 18299₺den satılıyor, sizce buradan alınır mı? Şikayet var da bir iki sıkıntı gördüm ama emin olamadım siz ne önerirsiniz?
3 yorum var hocam. Ürün sıkıntılı olsa bile iade hakkınız vs. tabii ki var fakat bu tarz daha az tercih edilen sitelerde iade işlemi sıkıntı olabiliyor. Uğraştırabiliyor satıcılar. Buradan almanızı öneririm:

3 yorum var hocam. Ürün sıkıntılı olsa bile iade hakkınız vs. tabii ki var fakat bu tarz daha az tercih edilen sitelerde iade işlemi sıkıntı olabiliyor. Uğraştırabiliyor satıcılar. Buradan almanızı öneririm:
Hocam inceledim de satıcının puanı düşük ve sadece bir müşteri yorumu var ps5 için, o yorumda da adam eksik geldiğini söylemiş.
1721999629623.png

Hocam inceledim de satıcının puanı düşük ve sadece bir müşteri yorumu var ps5 için, o yorumda da adam eksik geldiğini söylemiş.
Eki Görüntüle 2264994
257 değerlendirmesi var ve genellikle olumlu yorumlar. Ayrıca sıkıntı çıksa da iade veya yeni ürün gönderimi alırsınız. Satıcı güvenilir olmasa da Trendyol size destek olur ki satıcı da güvenli, bu yüzden sıkıntı yaşamazsınız.

Yakında Dubaiye gideceğim, eğer 18 küsüre Türkiye'den alamıyorsam Dubai'ye gitmeyi beklesem daha iyi olacak bence.
Eki Görüntüle 2264997
Bence gidip oradan alman daha mantıklı. Gözünle görüp almış olursun en azından.

Kardeşim başımın etini yedi sipariş verelim diye, attığınız trendyol linki üzerinden satın alacağım ama CFI kodu 2000 yazıyor bununla ilgili bir tavsiyeniz var mı acaba? 2000 Dedikleri son model mi oluyor ?
1722011995378.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı