PS5 2022'de alınır mı?

Ben laptop kullanicisiyim ve dediğiniz gibi oturarak oynamak bazı zamanlar işkence gibi geliyor bu yüzden TV'ye bağlayıp yatarak oynuyorum.
Bu sisteme sahip biri illaki güzel de bi' oyuncu koltuğuna sahiptir ve yatırıp 27 inç monitörde yine rahat oynayabilir. Tabii bunlar sadece bana ait düşünceler pratikte hoşuna gitmiyor ise alabilir sonuçta benim dediğim olacak diye bir şey yok.

Hocam PlayStation isteme nedeninizi yazar mısınız? Sisteminiz gayet iyiyken daha az bir paraya oyunu alıp bilgisayarda daha yüksek FPS'lerde oynayabilirsiniz.

Ozel oyunları

Bende almayı düşünüyorum ama yaklaşık 20bin TL verirsem elimde kalmaz diye düşünüyorum dolar euro yükselir diye düşünüyorum çünkü düşen bir şey olmadı olmazda artık 2 ay sonra alayım diyorum ya fiyatı yükselirse veya şimdi alırsam ya ileride düşerse bunun riskini alsammı bilemedim 20 bin TL az para değil çünkü sizce almalı mıyım bilgisayarın var ama PlayStation'daki hissi daha hiçbir cihazda almadım PS5'i hem ticaret hem de zevk için almayı düşünüyorum sizce ne yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…