PS5 2025 yılında alınır mı?

Ben de Pro da base model de var problem yok adam PS5 alayım mı demiş yukarıda saydığım sebeplerden ötürü alınır. GTA 6 PS5'te de rahatlıkla oynanacaktır. Unutmayalım GTA 5 PS3'te milyonlarca insan tarafından büyük keyifle oynandı yıllarca o yüzden bu çözünürlük performans olaylarına takılmayın 20k ya al bir PS5 Slim bak keyfine.

Ben 1 yıl bekler yine gidip orta ayarlarda 1260P belki daha düşük ayarlarda GTA 6 oynamam ki büyük ihtimal zaten 30 FPS olacaktır o kadar detay ve grafik barındıracak bir oyunun 60 FPS ve yüksek grafik ayarlarında çalışmasını mantıklı bulmuyorum, arkadaş ekran kartını satıp ve 20k parası ile sistem yükseltme etse 1 yıl bekleyip daha iyi bir performans ve kalitede oynar, 4070 Ti Super oyunları şu an yüksek veya Ultra ayarlarda çözünürlüğe göre 60 FPS veya 100+ FPS de oynatıyor, GTA 6'yı 1440p orta, yuksek ayarlarda 100+ FPS de oynatabilir ha DLSS ile olur ha native olur ama oynatır, en azından daha kaliteli bir deneyim olur.

İnsanın amacına göre değişir benim canavar gibi bilgisayarım var mesela ama eskisi gibi rekabetçi tarzı oyunlara böyle 5-6 saat bilgisayar başına oturup oyun oynamaya hevesim yok Max 2 saat daha dün PS5 Slim sipariş ettim deneme fırsatım olmadı daha şimdi geldi bir de mis gibi geniş ekran televizyon alacağım yatağıma uzanıp hikayeli/online oyun keyfi yapacağım tamamen keyif işi.

İnsanın amacına göre değişir benim canavar gibi bilgisayarım var mesela ama eskisi gibi rekabetçi tarzı oyunlara böyle 5-6 saat bilgisayar başına oturup oyun oynamaya hevesim yok Max 2 saat daha dün PS5 Slim sipariş ettim deneme fırsatım olmadı daha şimdi geldi bir de mis gibi geniş ekran televizyon alacağım yatağıma uzanıp hikayeli/online oyun keyfi yapacağım tamamen keyif işi.

Hocam bende de öyle PC var sence mantıklı mı PS5 yoksa Pro mu almaya zorlayayım bütçeyi.

Hocam bende de öyle PC var sence mantıklı mı PS5 yoksa Pro mu almaya zorlayayım bütçeyi.

Hocam bence PS5 Pro'ya hiç gerek yok ithalatçı garantili olanlar en ucuz 36ya görmüştüm değmez bence PS5 Slim alın geçin bende öyle yaptım koltuguma uzandım Spider-Man2 mi oynuyorum ha diyorsaniz bütçem var PS5 Pro alın uzun süre kullanın ama Slim ile Pro arasında ki fiyat farkına bence para verilmez giderim 21k ya PS5 Slim ithalatçı garantili alırım zaten kolay bozulan cihazlar değil.

PS5 yerine RTX 5070 çıktığı zaman almayı düşünüyorum fiyatı 25k gözüksede 30k 35k arası olur o şekilde karar aldım bilgileriniz için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı