PS5 30th Anniversary Edition ne zaman çıkacak?

Gerald_Emo

Hectopat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
PS5 30th anniversary Edition ne zaman çıkacak veya çıktı mı? Fiyatı kaç dolardan satılır ve Türkiye'ye gelir mi? Vatan, Teknosa veya Mediamart gibi satış mağazalarında satılır mı?

PlayStation Blog'da yazan yazıya göre 26 Eylül'de PSN Direct üzerinden ön siparişe sunulacak. O da sınırlı Avrupa ülkeleri ve Amerika'da mevcut bildiğim kadarıyla. Blog yazısında ayrıca PSN Direct olmayan ülkelerde yetkili perakendecilerde de ön siparişin başlayacağı yazıyor fakat Türkiye'de bu durum ne kadar iyi yönetilir bilemiyorum. Ayrıca toplamda yalnızca 12.300 adet satılacak.

PlayStation Blog'da yazan yazıya göre 26 Eylül'de PSN Direct üzerinden ön siparişe sunulacak. O da sınırlı Avrupa ülkeleri ve Amerika'da mevcut bildiğim kadarıyla. Blog yazısında ayrıca PSN Direct olmayan ülkelerde yetkili perakendecilerde de ön siparişin başlayacağı yazıyor fakat Türkiye'de bu durum ne kadar iyi yönetilir bilemiyorum. Ayrıca toplamda yalnızca 12.300 adet satılacak.

Hocam niye 12 bin değil de 12.300 adet satılacak ve fiyatı belli mi baktığımda fiyat vesaire girilmemiş birisi 8500 dolar olacak yazmış hiç şaşırmam vergiler eklenince 15 bin doları bulur eğer öyleyse.

Hocam niye 12 bin değil de 12.300 adet satılacak ve fiyatı belli mi baktığımda fiyat vesaire girilmemiş birisi 8500 dolar olacak yazmış hiç şaşırmam vergiler eklenince 15 bin doları bulur eğer öyleyse.
12.300 adet olmasının sebebi ilk Playstation çıkış tarihine ithafen yapılmış. Küreselde çok az bir sayı. Fiyat konusunda resmi bir bilgi henüz yok fakat bahsettiğin fiyatlar karaborsa fiyat olur diye düşünüyorum. Fiyatı normaliyle ya aynı ya da biraz fazla olur diye tahmin ediyorum. Her ülkeye kendi sayfasında ezbere perakendecilerde de gelecek yazısı eklenmiş ama Türkiye’ye gelecekse bile 50’den fazla olacağını sanmıyorum. Almayı göze koyduysanız PSN Direct olan bir ülkeden biriyle konuşup anlaşmanız gerekli kanımca. Ayrıca yazıyı da aşağıya bırakıyorum.

12.300 adet olmasının sebebi ilk PlayStation çıkış tarihine ithafen yapılmış. Küreselde çok az bir sayı. Fiyat konusunda resmi bir bilgi henüz yok fakat bahsettiğin fiyatlar karaborsa fiyat olur diye düşünüyorum. Fiyatı normaliyle ya aynı ya da biraz fazla olur diye tahmin ediyorum. Her ülkeye kendi sayfasında ezbere perakendecilerde de gelecek yazısı eklenmiş ama Türkiye'ye gelecekse bile 50'den fazla olacağını sanmıyorum. Almayı göze koyduysanız PSN Direct olan bir ülkeden biriyle konuşup anlaşmanız gerekli kanımca. Ayrıca yazıyı da aşağıya bırakıyorum.

50 veya 100 adet gelse bile illa yayıncılar, büyük YouTuber'ler alırlar tahminimce kolay kolay bize kalmaz. PS5 Pro da buna özel çıkıyor oda mı 12.300 adet satılacak. El konsolu olan cihazıda satıyorlar her biri için 12.300 adet olarak mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı