PS5 açılmıyor

Burak818182

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. PS5 oynuyorum The Last of Us'ta ısınma falan hiç yok klimayı acıyorum üstelik. İlk 10-15 sanjye TV'ye görüntü vermedi 5 saniye sonra kapattı kendisini PS5 sonra işleniyor diye geldi bir şey bakar misiniz? Konsol depolama alani onarılıyor dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam las tofaş dediğiniz şey sanırım "The Last of Us" Moderatörlerimiz düzenler. PS5'in kasasının neredeyse her tarafı açık bu yüzden toz girmiş olabilir. Soğuk fön makinesi ile uzaktan biraz fan tutun isterseniz.

Hocam yukarıdaki arkadaş çok haklı. Onun dışında bende 4 senedir kullanıyorum her ay kapaklarını açarım fırçayla önce biraz veya çok görünen ya da görünmeyen tozları temizlerim her iki tarafa da fan girişine en az 3dk soğuk hava tutarım saç kurutma makinesının soğuk ayarı ile. Sonrasında ise bazı kasa içini gösteren delikler var oralarada bolca tutar sonra elektrikli süpürge ile bol bol çekerim. Sonra fırçayı nemlendiririm arka tarafındaki toz tutan yapılar var ya katman katman, onları da fırça nemli diye toz ve pisliklerini almış olur tekrar hava tutar kurular temizler öyle kullanırım. Ve 4 senelik cihazda ben fan sesi bile duymuyorum. Gerçi Slim modellerde ısınma sorunu biraz var o yüzden fan sesi çok duymuştum ben Slim model kullanırken ama düz kasa benim şu anki ve çok da memnunum.

3 haftalık cihaz ama şimdi kirlenme ihtimali yok yan kullanıyorum.

3 haftalık cihaz ama şimdi kirlenme ihtimali yok yan kullanıyorum.

Tabii ki ihtimal yok. Peki şöyle ki bende de 15 saniye görüntü vermediği zaman oluyor ama elektrik kesilince aniden o yüzden konsol depolama alanı onarım işlemine geçtiğinden 10-15 saniye ekran gelmemesi normal çünkü elektrik kesilince bende de oluyor onarıyor sonra oyunuma devam ediyorum o yüzden elektrik kesilmesinden nefret ediyorum. Siz SSD taktınız mı cihaza? Taktıysanız ondan olabilir arızalı olabilir ama konsol depolama alanı dediğinden, sıfırlamayı denemelisiniz. Sıfırladınız mı daha önce? Bence bir sıfırlayın cihazı.

Böyle sorun oldu.

Yok hiçbir şey yok temiz kullanıyorum SSD yok elektrik kesilmedi ama ışıkları yanıyordu PS5'in kendi kendine kapatı korumaya aldı herhalde.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-09-08-10-01-17-494_com.miui.videoplayer.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2025-09-08-10-00-57-322_com.miui.gallery.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_2025-09-08-10-00-38-617_com.miui.gallery.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20250908_100546.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 23
Böyle sorun oldu.

Tamam bu attığın benim bahsettiğim şey. Bu her PlayStation 5 kullancısı konsolu aktif kullanırken ya da dinlenme modunda boşta çalışırken aniden elektrik kesilmesi sonrası 1 defa olan bir şey bu. Her elektrik kesilmesinden sonra bu bize de oluyor böyle 10 saniye falan ekran gelmiyor burada bir hata yok. Ama sen her kapatıp açtığında veya sürekli bu şey varsa konsolu sıfırla. Ek bir SSD takmadıysan.

Böyle sorun oldu.

Yok hiçbir şey yok temiz kullanıyorum SSD yok elektrik kesilmedi ama ışıkları yanıyordu PS5'in kendi kendine kapatı korumaya aldı herhalde.

Hocam siz bir sıfırlayıp öyle haber verin bana olur mu? Şu an sıfırlamaktan başka çareniz yok sıfırlayın öyle bakalım. Sorun devam ederse servise garantiye gitmesi şart bu ciddi bir sorun.

Bir kere oldu sıfırlamak istemiyorum oyunlar var yüklenirken yorucak PS5 ama sorun devam ederse yazarım ama sistemsel anlık hata olabilir dedi servis.

Bir kere oldu sıfırlamak istemiyorum oyunlar var yüklenirken yorucak PS5 ama sorun devam ederse yazarım ama sistemsel anlık hata olabilir dedi servis.

Bu dediğin şey sadece bir kez mi oldu yani? Tüm bu zamana kadar anlattığın tüm sorunlar sadece bir defa olduysa ohoooo hocam teknolojiden bir habersin derim yanlış anlama. PS5'ya bir güç kesmiştir voltajdan dolayı prizden dolayı falan. Ya da elektrik saniyelik gidip gelmiştir falan. O zaman normaldir. Biz sürekli yaşanıyor sandık anlatmana göre o yüzden ona göre öneri verdik

Tamam daha olmaz değil mi olursa ne yapayım bozulma şansı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…