PS5 açılmıyor

Böyle sorun oldu.

Yok hiçbir şey yok temiz kullanıyorum SSD yok elektrik kesilmedi ama ışıkları yanıyordu PS5'in kendi kendine kapatı korumaya aldı herhalde.
Elektrik kesildiyse veya fişten kapatmadan cektiysen oluyor. O sırada da görüntü geç gelmesi felan normal ama bidaha açılmıyor mu onu anlamadım

Elektrik veya ani güç kesilmesi olmadığı sürece olması imkansız olursa siz bir yazın bana tekrar.
Bazen sistem çalışması oluyor ben yasamistim bir kere direkt görüntü gidiyordu geri açınca fişten çekmiş gibi oluyordu

Elektrik kesildiyse veya fişten kapatmadan cektiysen oluyor. O sırada da görüntü geç gelmesi falan normal ama bir daha açılmıyor mu onu anlamadım.

Bazen sistem çalışması oluyor ben yasamistim bir kere direkt görüntü gidiyordu geri açınca fişten çekmiş gibi oluyordu.

Hiçbir şey yapmadım oyun oynuyordum elektrik gitmedi gitse ışıkları niye yansın hiç yanmaz şu an çalışıyor sorunsuz sadece endişem bir şeyi bozuldumu bozulur mu?

Hiçbir şey yapmadım oyun oynuyordum elektrik gitmedi gitse ışıkları niye yansın hiç yanmaz şu an çalışıyor sorunsuz sadece endişem bir şeyi bozuldumu bozulur mu?

Geri açınca sistem çakışması oldu diye bir bildirim verdi mi? Verse sorun değil şu an da bir şeyi yoktur muhtemelen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı