PS5 aksesuar önerisi

yektadontknow

Hectopat
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi, PS5 kol için aksesuar önerisi istiyorum. İşte kılıftır, görünüş için stickerdır vs. ürünün linkini illa atmanıza gerek yok.

Not: PS5 kolumun rengi midnight Black (düz siyah yani)

Link istemiyorsun fakat burada güzel ürünler var buradan bir bak derim uygun bir şey bulursun hatta analog kapağı bulursan DualSense için hoşuna giden bana da at alabilirim iyi Sosyaller.

Yok hocam link istemiyorum değil, illa ürünün linkini yazmanıza gerek yok anlamında dedim.

Koruyucular genellikle elimi rahatsız ettiği için silikon (saydam) veya böyle giysi giydirir gibi olan ter emen ve kaydırmayan olanlardan almayı planlıyorum.

(Bir de Amazon'da fiyatlar çok uçuk ben çok büyük ihtimalle AliExpress'den almayı düşünüyorum.)

Yok hocam link istemiyorum değil, illa ürünün linkini yazmanıza gerek yok anlamında dedim.

Koruyucular genellikle elimi rahatsız ettiği için silikon (saydam) veya böyle giysi giydirir gibi olan ter emen ve kaydırmayan olanlardan almayı planlıyorum.

(Bir de Amazon'da fiyatlar çok uçuk ben çok büyük ihtimalle AliExpress'den almayı düşünüyorum.)

Hocam oradan da geç geliyor ama alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı