PS5 aldıktan sonra PS Plus üyeliği almak zorunlu mu?

Özel oyun oynamayacaksan PC daha mantıklı. +1
Bence PC taraftarıyım korsanda olsa oynarsın ama 4K TV varken PS5 güzel olur diye düşündüm ama bir yandan bu fiyatlar aklıma geldikçe kararsız kalıyorum.
Benim bildiğim PS5'in ömrü 10 yıl gibi uzun bir süre, bir kere alırım çok uzun süre kullanırım kafasındayım.

Bence PC taraftarıyım korsanda olsa oynarsın ama 4K TV varken PS5 güzel olur diye düşündüm ama bir yandan bu fiyatlar aklıma geldikçe kararsız kalıyorum.
Benim bildiğim PS5'in ömrü 10 yıl gibi uzun bir süre, bir kere alırım çok uzun süre kullanırım kafasındayım.

GTA 6 ilk çıktığı gibi oynarsın ama PC'ye çıkması uzun sürer. Özel oyunları oynamak için Konsol almak daha mantıklı.

Bence PC taraftarıyım ama 4K TV varken PS5 güzel olur diye düşündüm ama bir yandan bu fiyatlar aklıma geldikçe kararsız kalıyorum.

Ben kafamda belirledim öyle aldım. Önce Series S alacağım dedim, 2 sene kullandım sonra kasa alacağım dedim monitör ve kasa aldım. :d hangisi içine sinecekse hangisinde rahat edeceksen onu al. İndirimde oyun alırım diyorsan CD siz PS 5 al ama bir oyun hariç boş geliyor ve açıkçası konsolu öyle boş görmek insanın canını sıkıyor, ben ne yapacağım diyorsun. :d o yüzden ya mağazadan oyun veya PS+ paketlerinden birisini alman lazım ya da cdlisini alıp yanına oyun alman lazım.

PS Plus'a aylık oyunlar geliyormuş galiba bunları kütüphaneye ekleyince sonsuza kadar duruyormuş. Mesela çok güzel bir oyun geldiğinde bir aylığına 200 lira verip kütüphaneye eklemek mantıklı mı?

Sistem tam olarak öyle işlemiyor. Plus'ın verdiği aylık oyunları aboneliğin devam ettiği süre boyunca oynayabiliyorsun. Aboneliğin bittiğinde o oyunları oynama şansın yok, devamlı abonelik gerekli ne yazık ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı