PS5 alınır mı?

403377

Hectopat
Merhabalar, biliyorsunuz ki haziran ayında Sony PS Plus extra gibi paketler çıkaracak ve bu pakette Marvel's Spider-Man, Marvel's Spider-Man miles morales, returnal gibi 400 başyapıt oyun içerisinde olacak ve ben de Xbox Series X almayı düşünüyordum bunu duyduğumda biraz PS5 tarafına geçmeyi düşündüm. Sizce PS5 alınır mı?

Not:
Online oyunlarla aram yoktur, işlerimi halledebilmek için yanına bir iPad alacağım, bir oyuna da en fazla 300TL verebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşlik ile oyun fiyatlarını halledersiniz ben 1 yıldır kullanıyorum PS5'i ve bu yeni sistemle kesinlikle alınır DualSense zaten efsane yeni bir sürü oyunlar gelecek sadece fiyatı biraz pahalı ama kesinlikle alınır.

Aslında alınacak konsol. Ülkemizde oyun fiyatları nedeniyle tercih edilmiyordu. Yeni servisle birlikte düşünebilirsiniz.

Xbox Series X daha mantıklı bana göre. Ama PS5 de çok güzel bir cihaz, alınır tabii ki. Şimdiden hayırlı olsun.

Hocam exclusive oyunları oynamayı çok istiyorum. PS5'ten sıkılınca Xbox alacağım.

Xbox Series X daha mantıklı bana göre. Ama PS5 de çok güzel bir cihaz, alınır tabii ki. Şimdiden hayırlı olsun.

Aslında alınacak konsol. Ülkemizde oyun fiyatları nedeniyle tercih edilmiyordu. Yeni servisle birlikte düşünebilirsiniz.

Hocam size bir sorum var. Sizce Sony oyunlarını çıkarır çıkarmaz bu pakete ekler mi?

Merhabalar, biliyorsunuz ki haziran ayında Sony PS Plus extra gibi paketler çıkaracak ve bu pakette Marvel's Spider-Man, Marvel's Spider-Man miles morales, returnal gibi 400 başyapıt oyun içerisinde olacak ve ben de Xbox Series X almayı düşünüyordum bunu duyduğumda biraz PS5 tarafına geçmeyi düşündüm. Sizce PS5 alınır mı?

Not:
Online oyunlarla aram yoktur, işlerimi halledebilmek için yanına bir iPad alacağım, bir oyuna da en fazla 300TL verebilirim.

Zenginsen alınır.

Bence PS5 daha iyi bir konsol, ben olsam onu alırdım. Bu arada yeni çıkacak Sony özel oyunları hemen üyeliğe eklenmeyecek.

Oyunlara en fazla 300 TL vereceğini söylemişsin fakat PS5'te yanılmıyorsam 300TL' ye oyun yok. Onun dışında güzel konsol. Fakat Gamepass her türlü XBOX konsolunu öne çıkarıyor bana göre.

Sony, hemen ekleme yapmayabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı