PS5 alınır mı?

Cihazın kendisiyle alakalı bir durum değil bu. Şirketler Ps5 güncellemesi getirmiyor oyunlara. Mesela PS5 alıp Rdr2 oynamak istiyorsunuz. Ama 30 fps in üstüne çıkamazsınız. PS4 versiyonu çünkü. Rockstar da gidip 60 fps güncellemesi getirmiyor.
Hocam sanırsam direk ps5 için çıkacak oyunlar anca 2023 te görüceğiz fakat ben ztn ürünü toplam 6800 TL civarı bir paraya aldım :)

Öncelikle herkese iyi sosyaller. Yakın zamanda bir Gaming laptop aldım her ne kadar performansı pek beklemediğim gibi çıksa da FIFA & Valorant benzeri oyunları rahatlıkla oynuyorum fakat RDR2, Cyberpunk gibi oyunların pek akıcı olacağını sanmıyorum bu yüzden yeni çıkan oyunları pek deneyimleme şansım olmuyor. Açıkçası ben de PS5 almak istiyorum özellikle yeni çıkan PS5 1200 modeli eski modele göre cidden hafiflemiş fakat şöyle bir sıkıntı var ki PS5 ile ilgili neredeyse hiçbir video izlemedim ve pek bilgim yok bu yüzden birkaç sorum olacak: Öncelikle PS5 performansı nasıldır, yeni çıkan ve çıkacak olan oyunları akıcı şekilde oynatır mı? PS5 4K seçeneği var fakat sanırsam performans modu olmadan 30 FPS oluyormuş oyunlar acaba performans modu görüntüyü çok etkiliyor mu? 4K ile 1080p arasında izlediğim videolarda pek fark anlayamadım hayatımda da hiç 4K oyun oynamadım çok fark ediyor mu? Son soru olarak grafikler oyunlarda iyi mi? Bu soruları cevaplandırabilirseniz sevinirim. PS5 Amerika'dan gelecek bir kuzenim getirecek sanırsam orada 700 dolar civarına çıkmış sizce bu fiyata PS5 alınır mı? Ve standart Edition mu almalıyım yoksa digital mı? Biliyorum biraz uzun oldu ama yeni 4K televizyon almayı da düşünüyorum bu yüzden PS5 içime sindi gibi sizin düşüncelerinizi dikkate alıp karar vereceğim.

Param var diyorsan al deneyimledim 4'e göre tüm oyunlar akıcı ve açılış hızları şahane aşırı zevk veriyor, zaten her şey parasına göre zevk verir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı