PS5 alınır mı?

Atsızsz

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Çoğu oyunları oynayabileceğim bir bilgisayarım var. Fakat hikayeli oyunlarda zevk almıyorum, bu yüzden PS5 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Gerek var mıdır? PS5 Pro'yu beklemem daha mı mantıklı?

Çoğu oyunları oynayabileceğim bir bilgisayarım var. Fakat hikayeli oyunlarda zevk almıyorum, bu yüzden PS5 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Gerek var mıdır? PS5 Pro'yu beklemem daha mı mantıklı?
Bilgisayardan zevk almamana rağmen PS5'ten zevk alabileceğini düşünebiliyorsan PC'yi televizyona yansıt ve bir kol ile oyna. Zevk alıyorsan alınabilir ama zaten bilgisayar ile zevk almışsın yani aslında almaya gerek yok 😁

Pro ilk çıktığında karaborsaya düşecek. Hiç beklemeye gerek yok. Bence 2. el veya yurt dışından PS5 alıp kullan. Pro'nun stok durumu normale dönünce elindeki PS5'i 2. el satıp Pro'ya geçersin. Böylelikle hem fazladan para ödemezsiniz hem de Pro'nun ilk sürümü yerine diğer sürümlerini alabilirsiniz. Ek olarak hikayeli oyunlar için PlayStation birebir. Umarım istediğinizi yapabilirsiniz 🙂

Oyunlara verecek paranız varsa alabilirsiniz, ama sizi çok tutacağını sanmıyorum. Zaten bilgisayardan sıkılmışsınız, PS5'in çok yardımı dokunacağını sanmıyorum.

Zevk almadığın oyundan Ps5'te mi zevk alacaksın :D ?

Alınır gibi. Koltukta yaslanır arkana oyununu koskoca ekranda (varsa) bel fıtığı geçirmeden aim kasmadan sakin sakin oynarsınız. Ama ingilizceniz olması lazım yamasız oyunlar için.

Hani PS özel oyunlar grafikler falan daha iyi ya.
Grafikler daha mı iyi ? Bir fark yok hatta bazı oyunlarda Pc'de daha iyi grafikler. Özel oyunlarda Pc'ye geliyor zaten gelmelerini beklemek istemiyorsan alabilirsin. Fakat kaldıracak Pc'n varsa mantıksız almak.

Alınır gibi. Koltukta yaslanır arkana oyununu koskoca ekranda (varsa) bel fıtığı geçirmeden aim kasmadan sakin sakin oynarsınız. Ama ingilizceniz olması lazım yamasız oyunlar için.

Sağ olun bunu demek istemiştim oyuncu kolutugmda var ama rahat değilim halen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı