PS5 alınır mı?

oxiganoteng

Decapat
Daha fazla  
Dostlar selam yakın zamanda PS5 almayı düşünüyorum ve sizlere birkaç sorum var;
PS5 Deluxe abonelikte hangi oyunlar var?
Tecrübesi yılda bir pes olan biri için alışılabilir mi?
Televizyon ile mi veya monitör ile mi tavsiye edersiniz?

Şimdiden çok teşekkür ederim tecrübelerinizi eklerseniz çok sevinirim.
Esenlikle.

PS5 Deluxe abonelikte bulunan oyunlar aşağıda var. Bütün hepsini oynayamıyorsunuz sanırım, altında PS5 yazan oyunları oynayabiliyorsunuz.

PS5 koluna en geç 3-4 gün içinde alışırsınız bence. Çok zor bir şeyi yoktur.

Ben televizyonda oynarken çok zevk alamıyordum, ama monitörde oynayınca çok zevk aldım. Televizyon biraz uzakta olduğu için olabilir belki. Ben monitör tercih ederdim. Ama monitörünüz 27 inch ise zevkli olabilir, benim monitörüm 27 inch olduğu için zevk aldım.

Bu arada Deluxe sürümde normalde klasikler kataloğu var ve içine God Of War 3 falan var ama PS5 için oynanıyor mu bilmiyorum. Belki sonradan PS5 için optimize ederler.

PS5 yerine PC almayı düşünüyor musunuz?

Büyük ekran şart hocam ben şu an idareten monitör ile oynuyorum ama imkanım olsa anında televizyona geçerim.

PS5 Slim alabilirsin hem hafıza 1TB hem de daha iyi bir de Deluxe'da da çok iyi oyunlar var GTA 5 Mortal Kombat 11 Marvel spider morales gibi oyunlar var ve her ay yeni oyun ekleniyor. Bende çok yılımı peste geçirdim ama 1-2 haftada FC'ye alıştım sende alışırsın ve son olarak TV mi monitor sorusuna bence TV ama o senin kararın. İyi günler.

Halihazırda 4060 i313100F sistemim var fakat ben oyuna odaklıyım işten sonra 1-2 saat oynayıp hayattan kendimi nötrleyim kafası iştebilirsiniz. Bir de 3000 TL için Deluxe'deki oyunlar çok az değil mi?

Büyük ekran şart hocam ben şu an idareten monitör ile oynuyorum ama imkanım olsa anında televizyona geçerim.

Çok sağ olun hocam.

Çok teşekkür ederim hocam fakat dediğim gibi Deluxe'de çok iyi oyunlar yok bir elşn parmaklarını geçmez gibi.

Ama 3000 TL yıllık ona göre düşün.

Oynayacağın oyunlara göre değişir. Sen strateji, Online daha çok oynuyorsan bilgisayar almalısın. Garip olacak ama hikayeli oynuyorsanda bilgisayar almalısın çünkü PS'de olup PC'de olmayan oyun neredeyse kalmadı. Sen onları bitirene kadar çıkmamış olanlarda PC'ye çıkar zaten. Ben çünkü konsol almak gibi bir hata yapmıştım zamanında. Ayrıca yeni çıkan çoğu oyun konsolda Türkçe değil ingilizcen iyiyse hikayelilerden zevk alabilirsin. Ha sen sonuç olarak PC vs PS diye bir şey sormamışsın ama benim tavsiyem bu sadece. Alacaksan televizyonda oynamanı tavsiye ederim.

Hocam bende PS5 Slim var gecen sene almistim. Suan satiliga koydum cunku oyunlar vs. cok pahali. Fifa, pes falan oynacaksaniz TV ama FPS oynarim diyorsaniz net monitor.

Halihazırda 4060 i313100F sistemim var fakat ben oyuna odaklıyım işten sonra 1-2 saat oynayıp hayattan kendimi nötrleyim kafası iştebilirsiniz. Bir de 3000 TL için Deluxe'deki oyunlar çok az değil mi?

AC Serisi, GoW serisi (hepsi değil.), Dying Light 2, GTA 5, FM24 falan derken az olsa bile çok iyi oyunlar var. Ayrıca yıllık 3000 lira, yıllık 250 lira falan yapıyor. Bu oyunları tek başına almak isteseniz zaten 2.500 ₺ falan tutuyor tanesi.

Kesinlikle TV, gamepade alışmanız pek sürmez 6. sınıfa giden kardeşim bile DualSense ile oynuyor ne oynuyorsa. PS Plus üyeliği ve EA Play üyelikleriyle uzun bir süre oyun sıkıntısı çekmezsiniz, arada bir de kendiniz oyun alırsınız. Ancak PS5 alırken o kadar yüksek performans ve grafik beklentileriyle almayın. PS exclusiveleri oynadıktan sonra tamamen kardeşime bıraktım PC ile tabii ki yarışcak bir olayı yok ama dev beklentilerle almayın, bir ton PS5'e entegre edilmemiş 1080p 30FPS oyun olduğunu da göz önünde bulundurun.

Oyun oynama kolaylığı sizi cezbetmiyorsa PS veya konsol almak pek de sizi tatmin edecek bir seçim olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…