PS5 alınır mı?

RLxAlphaCrusherx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, evde halihazırda kullandığım bir masaüstü bilgisayarım var. Hem çoğu oyunu açıyor. Hem de dersler için gayet işimi görüyor. Ancak yazın köye gideceğim ve oradayken muhtemelen bir işe gireceğim. Kazandığım parayla da bir PS5 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Artıları ve eksileri nelerdir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Alinir
Ayrıyeten bir de PS Plus'in orta paketini alirsaniz oyunda var bayağı.

bence alınır

A L I N I R.

Özel oyunları çıktığı gibi oynarım, bastığım gibi oyuna girsin grafik ayarı vs ile uğraşmayayım, launcherler ile uğraşmayayım diyorsan ve GTA 6’yı çıktığı günden oynamak istiyorsan alınır. Olmasa da olur diyorsanız şayet kazandığın parayla PC’yi yükseltmek daha mantıklı.

Doğru ama bence en büyük lüks istediğim yerden yatarak oyun oynamak bence peki hiç eksisi yok mu?

Doğru ama bence en büyük lüks istediğim yerden yatarak oyun oynamak bence peki hiç eksisi yok mu?
Alırsan ve üyelik almayadaksan mutlaka CD sürüm al hocam 2. el oyun bulabilirsin. Yurt dışı imkanı varsa daha uyguna geliyor ayrıca.
Eksileri şunlar: Korsan oyun zor bulursun, Online oynamak için üyelik gerekebiliyor.

oyun fiyatları büyük bir eksi sayılır.
Steam de çok ucuz sayılmaz.

Steam çoğu durumda daha pahalı sanki.

Ben bu yaz aldım PS5 bilgisayar yerine tercih ettim başta her şey güzeldi ama sonradan çok sıkıldım o zamana dönsem düşünmeden bilgisayar alırdım benim sıkılma sebebim daha çok çok oyunculu oyunlar oynamamdı çok oyunculu oynayacaksan bilgisayar tek oyunculu oynayacaksan PS5 bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…