PS5 alınır mı?

Fiyat konusunda yanlış bilgi veriyorsunuz, PS fiyatları Avrupa merkezli belirlenir, Steam fiyatlari ise MENA ve ABD merkezli verilir bu yüzden Steam her zaman daha ucuza oyun verir. Minikte olsa bile yerelleştirme yaşanabilir ama pste yaşanmaz

Konsol kesinlikle çok daha stabildir ama içerik olarak kısıtlıdır.
PC'de olup PS'de olmayan oyunlara örnek verir misiniz?

Ben bu zamana kadar konsolda hiç bir oyunun yokluğunu çektiğimi hatırlamıyorum. Yani PS'de Warcraft, Starcraft, Dota dışında olmayan premium oyunlara örnek verir misiniz?

PC'de olmayan oyunları yazın derseniz buraya 2500 oyundan oluşan bir liste bırakacağım çünkü.

PC'de olup PS'de olmayan oyunlara örnek verir misiniz?

Ben bu zamana kadar konsolda hiçbir oyunun yokluğunu çektiğimi hatırlamıyorum. Yani PS'de Warcraft, Starcraft, Dota dışında olmayan premium oyunlara örnek verir misiniz?

PC'de olmayan oyunları yazın derseniz buraya 2500 oyundan oluşan bir liste bırakacağım çünkü.

Project Zomboid,
Age of Empires 4,
CS2,
LoL,
MMO'ların çoğu yok,
Lethal Company,
ETS 2,
Sons of The Forest,

Bu listeyi uzatmıyorum, bir de emülatör imkanı var oraya hiç girmiyorum haksız rekabet olmasın

Özetle dediğim gibi strateji, simülasyon ve MMO gibi Online oyun bakımından aşırı zayıf.

İstersen Steam ve PS oyun fiyatlarında karşılaştırabilirim, hatta dün Lies of P DLC'si çıktı Steam'de 18 dolar, PS de 30 dolar. Sadece 1 DLC

Project Zomboid,
Age of Empires 4,
CS2,
LoL,
MMO'ların çoğu yok,
Lethal Company,
ETS 2,
Sons of The Forest,

Bu listeyi uzatmıyorum, bir de emülatör imkanı var oraya hiç girmiyorum haksız rekabet olmasın

Özetle dediğim gibi strateji, simülasyon ve MMO gibi Online oyun bakımından aşırı zayıf.

İstersen Steam ve PS oyun fiyatlarında karşılaştırabilirim, hatta dün Lies of P DLC'si çıktı Steam'de 18 dolar, PS de 30 dolar. Sadece 1 DLC
Örnek vereyim şu an Skyrim PC'de 960 lira, Playstation'da 350 lira. Böyle yüzlerce örnek var. PC'nin ucuz olduğuna artık kimse inanmıyor. Dünya genelinde konsol satışları oyun bilgisayar satışlarını geçmiş durumda.

Dosya Ekleri

• Screenshots_2025-06-08-17-33-45.png
    Screenshots_2025-06-08-17-33-45.png
    661,1 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshots_2025-06-08-17-35-24.png
    Screenshots_2025-06-08-17-35-24.png
    614,2 KB · Görüntüleme: 19
Örnek vereyim şu an Skyrim PC'de 960 lira, PlayStation'da 350 lira. Böyle yüzlerce örnek var. PC'nin ucuz olduğuna artık kimse inanmıyor. Dünya genelinde konsol satışları oyun bilgisayar satışlarını geçmiş durumda.

Skryim sadece Steam üzerinden bakıyorsun Xbox ve Epic Games gibi platformlar var hiç çoktan Torrent bile var Xbox'ta skryimin çok ucuz olduğunu hatırlıyorum PC çok daha avantajlıdır fiyat konusunda.

Örnek vereyim şu an Skyrim PC'de 960 lira, PlayStation'da 350 lira. Böyle yüzlerce örnek var. PC'nin ucuz olduğuna artık kimse inanmıyor. Dünya genelinde konsol satışları oyun bilgisayar satışlarını geçmiş durumda.

Eski oyunları kiyaslaman doğru değil, hepimiz biliyoruz ki bu fiyatlar hatalı zaman içinde fark edilince düzelecektir. Mesela oblivion niye bu fiyattan çıkmadı?

Ek olarak dünya genelinde fix fiyat politikası var. Avrupa'lı için Steam PS Xbox fark etmiyor. Adamın elinde hem PC hem PS5 hem de Nintendo oluyor. Biz 1 bilgisayarlar 3 cihazın işini yapıyoruz kardeşim.

Skryim sadece Steam üzerinden bakıyorsun Xbox ve Epic Games gibi platformlar var hiç çoktan Torrent bile var Xbox'ta skryimin çok ucuz olduğunu hatırlıyorum PC çok daha avantajlıdır fiyat konusunda.

Xbox'ta indirimde 50TL falandı ama o kıyasa gerek bile yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı