PS5 alırken nelere dikkat edilmeli?

Daha fazla  
Evet, enayilik yapıp GTA 6 için PS5 almaya karar verdim. 15K fiyata PS5 buldum, yarın konsolu görmeye gideceğim. Daha önce hiç ikinci el konsol almadığım için nelere bakmalıyım veya neyi nasıl anlarım bilmiyorum. Sonuçta PC değil bu, iki oyun girince kendini belli eder zaten diye düşünüyorum. Yine de bir sorayım dedim, nelere bakmalıyım? Konsolda bir sorun olmadığını nasıl anlarım?

Evet, enayilik yapıp GTA 6 için PS5 almaya karar verdim. 15k fiyata PS5 buldum, yarın konsolu görmeye gideceğim. Daha önce hiç ikinci el konsol almadığım için nelere bakmalıyım veya neyi nasıl anlarım bilmiyorum. Sonuçta PC değil bu, iki oyun girince kendini belli eder zaten diye düşünüyorum. Yine de bir sorayım dedim, nelere bakmalıyım? Konsolda bir sorun olmadığını nasıl anlarım?

Alınmaması gereken versiyonları varmış sanırım ilk olan seri kronik sıkıntıları bahsediliyordu şuradan kontrol edebilirsiniz bir de enayilik değil öyle düşünmeyin

Enayilik denmez seni eğlendirdiği sürece mutluysan bir sıkıntı yok şimdi gelip hakaret edip kötü konuşacak insan da çoktur çünkü kendilerine mantıksız ve saçma geldiği için fakat boş ver. Fakat ikinci el alıyorsun çok iyice araştırıp alman lazım bozuk mal alırsan asıl o zaman enayilik olur. Umarım hayırlı olur.

Neden enayilik yapacaksın sonuçta eğlenmek oyun oynamak için alıyorsun öyle değil mi? Bende GTA 6 için PS5 aldım enayi mi oluyorum?

Genellikle eğlence ürünlerinde mutlaka indirim beklerim. Pek alışık değilim böyle ilk günden oynamaya. Yoksa siz niye enayi olasınız? Bu yüzden kendi adıma konuştum tamamen. Makara amaçlı yazmıştım biraz da. Abartılacak bir şey yok yahu. :)

Alınmaması gereken versiyonları varmış sanırım ilk olan seri kronik sıkıntıları bahsediliyordu şuradan kontrol edebilirsiniz bir de enayilik değil öyle düşünmeyin

Evet, serisine mutlaka bakacağım. Fat versiyon olacağı için daha da önemli oluyor sanırım.

Enayilik denmez seni eğlendirdiği sürece mutluysan bir sıkıntı yok şimdi gelip hakaret edip kötü konuşacak insan da çoktur çünkü kendilerine mantıksız ve saçma geldiği için fakat boş ver. Fakat ikinci el alıyorsun çok iyice araştırıp alman lazım bozuk mal alırsan asıl o zaman enayilik olur. Umarım hayırlı olur.

Enayilik işin makarası aslında. Alacağım için tabii ki mutluyum. Eğlenceye verilen paraya da çok acımamak lazım harbi. Zaten bu yüzden böyle bir şeye girişiyorum. Normalde hep fırsat beklerdim. Şimdi ilk günden yapıştıracağız bakalım. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı