PS5 Pro alırken nelere dikkat edilmeli?

Hocam bant sayısı fat, Slim ve Pro modelde farklı olabilir ben fat kasa ve Pro modele sahibim ikisinden de 2 bant çıktı. Ancak Slim'de nasıl olduğu ezberimde yok açıkçası, doğrudur. O bantın sökülüp sökülmemesi şans işi yani daha önce söküp sonra aynı banttan tekrar yapıştırmış da olabilirler neticede esnaf alırken yanlarında yoktuk. Ancak kutu açılsa esnaf neticede fabrikasyon gibi paketleyemez illa ki fark edilirdi. Kutuyu açarken her şey olması gereken nizam ve sırada çıktıysa kutudan takılmanın anlamı yok buna.
Anladım. Konuya etiketledim ama bildirim gitmemiş olabilir. Almayı düşündüğüm satıcı ile alakalı 1 2 bişe sordum bakarsanız çok yardımı dokunur.

Selam arkadaşlar… ps5 pro aldım bir sorum olacak bilgisi olan arkadaşlara. Model numaram cfi-7021
50K olanlar 2 yıl Bilkom garantili ancak konsollar arıza veren makineler değiller yüzbinlerdeki 1'lik cihaz size denk gelmezse. Haliyle garantinin pek önemi yok o yüzden yurt dışına yönelin. CFI 7021 Avrupa sürümüdür, bunun avantajı bizim prizlere uygun güç kablosu çıkar ekstra olarak bir dönüştürücü almanız gerekmez o yüzden. 50K'ye satılanlar da CFi7021'dir. Bize Avrupa bölgesi cihazları gönderilir. CFI 7019 da alsanız bir şey değişmez ama onu söyleyeyim, gidersiniz dönüştürücü alırsınız kullanırsınız aynı konsol bir farkı yok. Alırken açılmamış olmasına dikkat edin kutunun üstünde 2 tane bant olması gerek. 2. ele gerek yok 3-5 daha verin sıfır alın derim. Daha çok tutan bir konsol olmadığı için ve çok yurt dışı modeli olduğu için piyasası tam oturmadı bu konsolun 2. ele o yüzden girmenizi önermiyorum. Sarı sitedeki esnaflardan almanızı öneririm 32-35k arasına sıfır.
Selam hocam. Size bir sorum olacaktı. Bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Dün Kadıköy’den model numarası cfi-7021 ps5 pro satın aldım (Sıfır olarak). Avrupa cihazı denmiş yukarıdaki yorumda bu seri numarası için,ancak kutu üzerinde bazı Arapça yazılar var sanırım Dubai’den alınma gibi bir durum söz konusu.Böyle bir durum olabilir mi ?
IMG_2150.jpeg

Selam arkadaşlar,… PS5 Pro aldım bir sorum olacak bilgisi olan arkadaşlara. Model numaram CFI-7021

Selam hocam. Size bir sorum olacaktı. Bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Dün Kadıköy'den model numarası CFI-7021 PS5 Pro satın aldım (Sıfır olarak). Avrupa cihazı denmiş yukarıdaki yorumda bu seri numarası için, ancak kutu üzerinde bazı Arapça yazılar var sanırım Dubai'den alınma gibi bir durum söz konusu. Böyle bir durum olabilir mi? Eki Görüntüle 2513992

Dubai cihazı hocam içinden TR uyumlu güç kablosu çıkıyor. Yani Avrupa'dan farksız zaten Avrupa sürümü. Bir sıkıntı yok içiniz rahat olsun. Alırken ben de çekinmiştim ve Avrupa yazılı olmayandan almıştım ancak sonradan gördüm ki bizim Bilkom bile oradan alıyor. Geçenlerde medimarkette resmî garantili satılan PS5 dijitalin bile Arapça yazılı olduğunu gördüm.

Dubai cihazı hocam içinden TR uyumlu güç kablosu çıkıyor. Yani Avrupa'dan farksız zaten Avrupa sürümü. Bir sıkıntı yok içiniz rahat olsun. Alırken ben de çekinmiştim ve Avrupa yazılı olmayandan almıştım ancak sonradan gördüm ki bizim Bilkom bile oradan alıyor. Geçenlerde medimarkette resmî garantili satılan PS5 dijitalin bile Arapça yazılı olduğunu gördüm.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim size. İçime su serptiniz… iyi forumlar dilerim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

50K olanlar 2 yıl Bilkom garantili ancak konsollar arıza veren makineler değiller yüzbinlerdeki 1'lik cihaz size denk gelmezse. Haliyle garantinin pek önemi yok o yüzden yurt dışına yönelin. CFI 7021 Avrupa sürümüdür, bunun avantajı bizim prizlere uygun güç kablosu çıkar ekstra olarak bir dönüştürücü almanız gerekmez o yüzden. 50K'ye satılanlar da CFi7021'dir. Bize Avrupa bölgesi cihazları gönderilir. CFI 7019 da alsanız bir şey değişmez ama onu söyleyeyim, gidersiniz dönüştürücü alırsınız kullanırsınız aynı konsol bir farkı yok. Alırken açılmamış olmasına dikkat edin kutunun üstünde 2 tane bant olması gerek. 2. ele gerek yok 3-5 daha verin sıfır alın derim. Daha çok tutan bir konsol olmadığı için ve çok yurt dışı modeli olduğu için piyasası tam oturmadı bu konsolun 2. ele o yüzden girmenizi önermiyorum. Sarı sitedeki esnaflardan almanızı öneririm 32-35k arasına sıfır.
sarı sitedeki esnaflardan tavsiye ettikleriniz var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı