PS5 almak için sebepler nedir?

Pyke_Tyson

Picopat
Daha fazla  
Bu yaz PS5 Slim almayı düşünüyorum ancak ekran kartımı satıp 5070 de alabilirim. PS seçmem için hangi nedenler var? Kendi dilim olmayan ekstra pahalı bir oyuna daha az FPS alarak para veriyorum ancak sonucunda ne alıyorum? PS kullanıcıları neden PS alıyor?

Bu yaz PS5 Slim almayı düşünüyorum ancak ekran kartımı satıp 5070 de alabilirim. PS seçmem için hangi nedenler var? Kendi dilim olmayan ekstra pahalı bir oyuna daha az FPS alarak para veriyorum ancak sonucunda ne alıyorum? PS kullanıcıları neden PS alıyor?

PS alacaksanız Plus alın derim. Alalı 1.5 gün olacak, PS4 ve 5 oyunlar çok pahalı ama PS4 de alabilirsiniz çünkü PS4 oyunları PS5'te de çalışıyor, PS5 oyunları PS4'te de çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam PS5 alacaksanız genel anlamda FIFA, hikayeli oyun (RDR tarzı), veya PS için özel çıkmış oyunları oynayabilirsiniz fakat ekran kartı alırsanız bu dediğim hepsini yapabilirsiniz. İyi akşamlar

Bende aynı ikilemde kalip 4070 Ti Super 5070 veya 5070 Ti almaya karar verdim cunku ozel oyunlar PC'ye geliyor bu ekran kartları ile her oyun PS5 Pro'dan iyi çalışıyor ayrıca DLSS4 çok iyi oyun fiyatları nispeten uygun benim Steam ve Epic kutuphanem çok dolu konsolun tek artısi GTA6 erken erişim onun içinde oyun çıkmadan veya çıkınca 2.el PS5 alır oynar satarim diye düşündüm.

PS5 almadan önce cebinizi kontrol edin. Kendinize sorun "ben bu konsolu aldıktan sonra konsola verdiğim paradan daha fazlasını zaman geçtikçe oyunlara verebilecek miyim?" sadece PS+ ile bile çok yüksek ihtimal oyun sıkıntısı çekeceksiniz. Ayrıca sıkılma ihtimalinizde cabası.

PS5 almadan önce cebinizi kontrol edin. Kendinize sorun "ben bu konsolu aldıktan sonra konsola verdiğim paradan daha fazlasını zaman geçtikçe oyunlara verebilecek miyim?" sadece PS+ ile bile çok yüksek ihtimal oyun sıkıntısı çekeceksiniz. Ayrıca sıkılma ihtimalinizde cabası.

6K ya PS4 Slim almıştım 15k ya yakın oyunlar için harcadım cidden oyunlara ayıracak bir bütçeniz olmak zorunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı