AMr.TalhaA
Hectopat
Gözle görülür bir fark alır mıyım sizce? Alsam mutlu olurum yanlış anlamayın.
Tabii ki de alırsınız hatta 2 kattan fazla fark olabilir fps anlamında.
Gözle görülür bir fark alır mıyım sizce? Alsam mutlu olurum yanlış anlamayın.
Konsolda daha ucuz hocam bilgisayarda yeni oyun muamelesi görüyor ondan indirimleri çok düşük. Standart fiyat olarak da çoğu oyunu daha pahalı bilgisayarda. 1 2 tanesi hariç.6650 XT sandığın kadar iyi degil yeni oyunlarda 1080p Ultra +60 FPS için zorlar gibi ote yandan 5070 alsan 2K Ultra 120 FPS ustu verir DLSS4 de açınca. PS kullandım sıkıldım iade ettim bir de ben PS fanboyu sayilirdim hep konsolcuydum yani bence boş iş Sony ozel oyunlari PC'de daha ucuz hem de daha iyi çalışıyor şaka gibi.
Monitör 1080 ise almazsınız. En fazla Medium ayardan Ultra ayara geçersiniz o da pek tatmin etmez bence. Eğer 1440p veya üstü bir monitör alacaksanız o zaman alırsınız.
Ekranım bildiğim kadarıyla çok önerilmeyen asus tuf serisinden 1080p 144hz bi monitör. Yeni bir monitör masrafı ne kadar olur?Tabii ki de alırsınız hatta 2 kattan fazla fark olabilir fps anlamında.
Aynen ustam aynen.Gamepad
1 ila 2 sene sonra PC'ye de gelmekye.
Konsolda daha ucuz hocam bilgisayarda yeni oyun muamelesi görüyor ondan indirimleri çok düşük. Standart fiyat olarak da çoğu oyunu daha pahalı bilgisayarda. 1 2 tanesi hariç.
1440p geçecekseniz en azından bi 8 9 k olur. O da en ucuzlarından. Biraz bütçeye kıyarım derseniz 12 13k denebilir. 144 Hz olması iyi monitörün oyun daha akıcı olur ama dediğim gibi görsel fark o kadar olmuyor.Ekranım bildiğim kadarıyla çok önerilmeyen asus tuf serisinden 1080p 144hz bi monitör. Yeni bir monitör masrafı ne kadar olur?
Ekranım bildiğim kadarıyla çok önerilmeyen ASUS TUF serisinden 1080p 144Hz bir monitör. Yeni bir monitör masrafı ne kadar olur?
Bende bir yandan onu düşünüyordumOrtalama 10 bin ancak monitor sonra da alınabilir.
Bende bir yandan onu düşünüyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.