Ben performans modunda oynuyorum ancak kalite modunda 30 FPS'e sabitlenmesin istiyorsan VRR açarsan 45'e kadar çıkar o. PS5 de performans ve kalite farkı çok anlaşılmaz bu arada büyüteçle bakmadığın sürece.
Stalker 2 PS5'te yok ki?
Bu yaz PS5 Slim almayı düşünüyorum ancak ekran kartımı satıp 5070 de alabilirim. PS seçmem için hangi nedenler var? Kendi dilim olmayan ekstra pahalı bir oyuna daha az FPS alarak para veriyorum ancak sonucunda ne alıyorum? PS kullanıcıları neden PS alıyor?
Sistemim için diyorsan en son 85-90 FPS de oynuyordum. Tabii bu FG açarak oluyor. Hem FSR açıyorsun hem FG açıyorsun, o sistem dediğin bu işte, "büyütmeyin" dediğim buydu. Seni FSR'a, DLSS'e bel bağlatıyor tonlarca para vermişsin. Ancak elbette her oyun için konuşmuyorum. PC'de oynadığım oyunlar da var konsol daha rahat geliyor ve hiçbir şeyle uğraşmıyorum dediğim gibi.Stalker 2'yi bilgisayarınız için söylemiştim bir de böyle bir senaryoda var playsitation'nun sahip olmadığı veya kol ile oynanmayacak oyunlar diye bir de fark yok demek performans modunu haklı çıkarmaz yine yeterli seviyede veremiyor ayrıca gözle görülemeyecek kadar az fark yok.
PS 5 Pro farklı bir şey mi yapıyor? Buna bel bağlamasının sana ne zararı var? Daha ucuza daha iyi performans olayı PC sektöründen çıktı yine.Seni FSR'a, DLSS'e bel bağlatıyor tonlarca para vermişsin.
Demons Souls önerir misiniz hocam FromSoftware'in kötü oyunlarından diyorlar.Sistemim için diyorsan en son 85-90 FPS de oynuyordum. Tabii bu FG açarak oluyor. Hem FSR açıyorsun hem FG açıyorsun, o sistem dediğin bu işte, "büyütmeyin" dediğim buydu. Seni FSR'a, DLSS'e bel bağlatıyor tonlarca para vermişsin. Ancak elbette her oyun için konuşmuyorum. PC'de oynadığım oyunlar da var konsol daha rahat geliyor ve hiçbir şeyle uğraşmıyorum dediğim gibi.
Valla bence şu an konsolda en iyi gözüken oyun Demons Souls, kalite ve performans farkını oynarken anlarsan helal olsun diyebilirim sana. Ki dediğim gibi benim için grafik önemli değil, performansa alıyorum şakır şakır oynuyorum. Yok FSR yok DLSS yok Frame Gen, bunları düşünmüyorum usta açıyorum oynuyorum.Yani bunu daha kaç kere anlatabilirim.
Sistemim için diyorsan en son 85-90 FPS de oynuyordum. Tabii bu fg açarak oluyor. Hem FSR açıyorsun hem fg açıyorsun, o sistem dediğin bu işte, "büyütmeyin" dediğim buydu. Seni FSR'a, DLSS'e bel bağlatıyor tonlarca para vermişsin. Ancak elbette her oyun için konuşmuyorum. PC'de oynadığım oyunlar da var konsol daha rahat geliyor ve hiçbir şeyle uğraşmıyorum dediğim gibi.
Vallahi bence şu an konsolda en iyi gözüken oyun Demon's Souls, kalite ve performans farkını oynarken anlarsan helal olsun diyebilirim sana. Ki dediğim gibi benim için grafik önemli değil, performansa alıyorum şakır şakır oynuyorum. Yok FSR yok DLSS yok Frame Gen, bunları düşünmüyorum usta açıyorum oynuyorum.yani bunu daha kaç kere anlatabilirim.
Demon's Souls önerir misiniz hocam FromSoftware'in kötü oyunlarından diyorlar.
Tamam hocam en yakın zamanda deneyeceğim. God of war Ragnarok'u bitirdikten sonra birkaç oyun denedim fakat hiçbiri sarmadı.Hocam GTA 6'yı performans modunda 20-30 FPS arasında oynamak zorunda kalmak bayağı sorun olmaz mı o kadar performans arttırma seçeneğim var yok DLSS yok NVIDIA niss yok Intel Turbo Boost derken Demon's Souls ise karşılaştırmak doğru olmaz çünkü PC'de yok ve birkaç grafik hilesine başvuruyor.
Hocam öneririm normal Dark Souls'lara göre birkaç farklı yanı var bir de modernleştirmişler oyunu daha güzel oldu.
Tamam hocam en yakın zamanda deneyeceğim. God of War: Ragnarok'u bitirdikten sonra birkaç oyun denedim fakat hiçbiri sarmadı.
Bunu sen ayarlamıyorsun, yine açıp oynuyorsun. Ben şunu anlamıyorum, gidip şu an konsolu mu satayım? Ne bu ısrar anlamadım, benim için konsol rahatlık aracı, açıyorum oynuyorum performans modunda. Son kez yazdım bak.PS 5 Pro farklı bir şey mi yapıyor? Buna bel bağlamasının sana ne zararı var? Daha ucuza daha iyi performans olayı PC sektöründen çıktı yine.
GTA 6'nın performans modunda 30 FPS çalışacağıyla alakalı bir durum yok ki? Bence 45-60 FPS gibi çalışacaktır. Kesin bir şey yok bu konuda. Nvidia DLSS olsa ne olur abi? Bizi niye bunlara mahkum ettiler 700 dolarlık kartlarda diyeceğine, konsolda DLSS yok diyorsun. Bence esas saçma olan bu. Ben zaten bunlardan kaçıyorum yahu.Hocam GTA 6'yı performans modunda 20-30 FPS arasında oynamak zorunda kalmak bayağı sorun olmaz mı o kadar performans arttırma seçeneğim var yok DLSS yok NVIDIA niss yok Intel Turbo Boost derken Demon's Souls ise karşılaştırmak doğru olmaz çünkü PC'de yok ve birkaç grafik hilesine başvuruyor.
Eski Demons Souls ise oynamak biraz zulüm olabilir, PS5 versiyonu iyidir.Demons Souls önerir misiniz hocam FromSoftware'in kötü oyunlarından diyorlar.
Bunu sen ayarlamıyorsun, yine açıp oynuyorsun. Ben şunu anlamıyorum, gidip şu an konsolu mu satayım? Ne bu ısrar anlamadım, benim için konsol rahatlık aracı, açıyorum oynuyorum performans modunda. Son kez yazdım bak.
GTA 6'nın performans modunda 30 FPS çalışacağıyla alakalı bir durum yok ki? Bence 45-60 FPS gibi çalışacaktır. Kesin bir şey yok bu konuda. NVIDIA DLSS olsa ne olur abi? Bizi niye bunlara mahkum ettiler 700 dolarlık kartlarda diyeceğine, konsolda DLSS yok diyorsun. Bence esas saçma olan bu. Ben zaten bunlardan kaçıyorum yahu.
Eski Demon's Souls ise oynamak biraz zulüm olabilir, PS5 versiyonu iyidir.