PS5 almak için sebepler nedir?

O fiyattan çıkarsa hiç düşünmeden alır8m hocam 5070
Valla bir bekleyin 5080'e 60-70k diyorlardı lansman günü F5'leyip Asus Prime 5080 aldım 45k'ya lansman fiyatının bile altına yani düşün. 4070 Super 600 dolar MSRP, 5070 550 dolar MSRP, her türlü 30k'nın altına bulunur diye düşünüyorum. Ama yatırım tavsiyesi değildir burası Türkiye.

Valla bir bekleyin 5080'e 60-70k diyorlardı lansman günü F5'leyip Asus Prime 5080 aldım 45k'ya lansman fiyatının bile altına yani düşün. 4070 Super 600 dolar MSRP, 5070 550 dolar MSRP, her türlü 30k'nın altına bulunur diye düşünüyorum. Ama yatırım tavsiyesi değildir burası Türkiye.
Hocam nasıl yani ilk çıktığında ucuz çıkar mı

Haydaa pederi nasıl ikna edicez bu işe

Biz baya konuştuk yazın ps alcam diye daha pc işini bile bilmiyorlar

Hocam nasıl yani ilk çıktığında ucuz çıkar mı

Haydaa pederi nasıl ikna edicez bu işe
20 şubattı sanırım net emin değilim ama saat 17'de NDA kalkıyor ve en uygun fiyata öyle bulursun diye düşünüyorum ben satışa çıktıktan 5 dakika sonra aldım son stoktu zaten. İkna edemeyeceksen çok da zorlama 5000 serisinde pek bir saf güç artışı yok. DLSS 4 MFG mevzusu iyi sadece. Her neyse 4070S ya da 5070 her ne alırsan hayırlısı olsun.

20 şubattı sanırım net emin değilim ama saat 17'de NDA kalkıyor ve en uygun fiyata öyle bulursun diye düşünüyorum ben satışa çıktıktan 5 dakika sonra aldım son stoktu zaten. İkna edemeyeceksen çok da zorlama 5000 serisinde pek bir saf güç artışı yok. DLSS 4 MFG mevzusu iyi sadece. Her neyse 4070S ya da 5070 her ne alırsan hayırlısı olsun.
Hocam sizce eğer sizdeki gibi ucuza gelirse bunu 25 altı bulma şansım olurmu? Siz hangi siteden alım yaptınız? Sorabilirmiyim acaba

ALLAHIM GECENİN İKİSİNDE BÖYLE GÜZEL BİR HABER BENİ UYUTAMAZ

Hocam sizce eğer sizdeki gibi ucuza gelirse bunu 25 altı bulma şansım olurmu? Siz hangi siteden alım yaptınız? Sorabilirmiyim acaba
25 altı zor ama 25-30 arası alabilirsin. PCKolikten almıştım ben ama bütün satıcılar açıktı sürekli F5'ledim. Satışa çıkacağı tarih saati bilirseniz Nvidia'nın sitesinde yazan fiyattan alma şansınız var yani.

ALLAHIM GECENİN İKİSİNDE BÖYLE GÜZEL BİR HABER BENİ UYUTAMAZ
Kral sakin ol 5080 için olan 5070 için olacak diye bir şey yok ama 30k altı gelir gibi yani. Ben de dün uyuyamadım sevinçten. Çok ucuza geldi.

Eki Görüntüle 2413223

Attığın kaynağa biraz göz gezdirirsen düşüşün Xbox tarafında ve Switch 2 geleceği için 8 senelik Switch'de olduğunu görebilirsin. Konuda bahsi geçen PS5 hala olduğu gibi satıyor ve Switch 2 gelirse yine el PC'lerinin toplam satışını kısa sürede katlayacak muhtemelen.

Fazla para harcamadan mı? Bunu derken ciddi olamazsınız.
Evet. 2020'de PS5 alan biri muhtemelen 2027-28'de bir üst modeli çıkıncaya kadar hangi donanıma para harcıyor? Oyun fiyatları kastediyorsan PC'de de bedava dağıtılmılyor, ha oyunlara değer biçmiyorum korsan oynuyorum diyorsan yorum yapamam.

Aynı paradoksun içindeyim abi, 50k civarı para ayırdım sistem alırım diye ama işten geldikten sonra yorgun argın hiç oyun oynayamıyorum pc başına geçemiyorum...

Dedim acaba konsol alsam, kalan paraylada 4k tv alsam odama koysam. Ama daha önce de hiç konsol deneyimim olmadı acaba sever miyim sevmez miyim bilemedim.. Oyun fiyatları zaten malüm, yıllardır da pc'ci olarak sağlam bi steam hesabım var bırakamıyorum.

25 altı zor ama 25-30 arası alabilirsin. PCKolikten almıştım ben ama bütün satıcılar açıktı sürekli F5'ledim. Satışa çıkacağı tarih saati bilirseniz Nvidia'nın sitesinde yazan fiyattan alma şansınız var yani.

Kral sakin ol 5080 için olan 5070 için olacak diye bir şey yok ama 30k altı gelir gibi yani. Ben de dün uyuyamadım sevinçten. Çok ucuza geldi.
Hocam normal fiyatı 25-30 arası çıkıcaksa aceleye gerek yok ya kayda değer bi indirim olmazsa bir anda ailem zora girer yaza kadar fiyatı artarmı sizce? 5080 de millet sayfayı yeniledim 58 den 63 e sıçrad8 dediler bundada olurmu sizce?

Hocam normal fiyatı 25-30 arası çıkıcaksa aceleye gerek yok ya kayda değer bi indirim olmazsa bir anda ailem zora girer yaza kadar fiyatı artarmı sizce? 5080 de millet sayfayı yeniledim 58 den 63 e sıçrad8 dediler bundada olurmu sizce?
Yazın yeteri kadar stok olacağı için dolar artsa da 30 civarı bulunur muhtemelen. 5080'de çok ilginç oldu ilk stok 45k'dan verildi 10 dakika sonra piyasadaki en ucuz model 56k oldu. Hâla bu fiyatın altına bulunamıyor. Konuda birisi Nvidia yalakası dedi ama Videoyun'dan duymuştum ben de ilk stoklar lansman fiyatından gelecek diye öyle de oldu. En az 10k kârım var. Bir türlü kargoya vermediler ama iptal edilecek diye korkuyorum. Forumda 4090'ı da lansman fiyatına aldığını söyleyenler var mesela 36k'ya. Ama bu ürünün yurt dışında fiyatı belli 4070S'den ucuz bir ürüne 35-40k fiyat absürt kaçar. Yaza kadar fiyatı 1-2k artabilir ama 30k civarı olur. İmkanınız dahilinde en yeni seriye geçmeniz iyi olacaktır. Çok fiyat farkı olursa da 4070S hâla 2K'da üzmeyecek bir kart zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı