PS5 almak vs RTX 4070 laptop almak

Peki PS5'te 1080p monitorle 120 FPS alabilir miyim?

PS5 4K'da upscale ile fidelty modunda oyundan oyuna degiserek 30-45-60 FPS veriyor. Performance modunda ise neredeyse her oyunda 60FPS veriyor.

Masaüstü olsa RTX 4070 diyecektim ama PS5 laptoptan daha mantıklı gibime gelebilir bu kişiden kişiye değişir tabii ki.
Boşuna 70k laptopa vermeye gerek yok o zaman. 30k ya ps5 almak daha mantıklı geldi bana da.

Max kaç Hz veriyor? Şu anki laptopumla da Witcher 3'te yüksek ayarlarda 60 FPS alıyorum zaten.

Max verdigi Hz olay degil hocam. FPS onemli. Siz 120 Hz ekrana baglasaniz da 540 Hz ekrana baglasanizda oyundaki FPS kilidi ve FPS degerleri onemli. Bu da dedigim gibi cogu oyunda fidelty(kalite) modunde 30-45-60 FPS. Performance modunda da neredeyse her oyunda 60 FPS. Ama konsoldaki 60 FPS PC'de ki ile ayni degil. Sizin PC'de aldiginiz 60 konsolda cok ama cok daha fazla akici.

Boşuna 70k laptopa vermeye gerek yok o zaman. 30k ya PS5 almak daha mantıklı geldi bana da.

Oyunlar 3000'den basliyor haberiniz olsun.

Teşekkür ederim. Ps5'te 60 fps vermesi tereddüt ettiriyordu beni hep. Eğer dediğiniz gibi daha akıcıysa ps5 daha mantıklı kesinlikle rtx laptopa 70k vermektense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…