Prime Ghost
Hectopat
Her oyunda 120 fps alman zor ama çoğu oyunu 60 Fps oynarsın.Peki ps5'te 1080p monitorle 120 fps alabilir miyim?
Her oyunda 120 fps alman zor ama çoğu oyunu 60 Fps oynarsın.Peki ps5'te 1080p monitorle 120 fps alabilir miyim?
120 Hz olsa ne olacak hocam bende diyorum ki 120 fps veremiyor.FPS değil Hz diyor hocam.
Valla hocam arkadaşımda arada oynuyorum seçiyorum hissiyatı anlamam ama verip veremediğini bilmiyorum.Hocam duzelteme yapayim. PS5 hic bir hikayeli oyunda 4K 120 vermiyor.
Koleksiyon takıntınız yoksa dijital alıp geçebilirsiniz.Genelde hikayeli oyun oynarım. Peki cd mi yoksa dijital versiyonu fark eder mi?
Peki PS5'te 1080p monitorle 120 FPS alabilir miyim?
Max kaç hz veriyor? Şu anki laptopumla da witcher 3'te yüksek ayarlarda 60 fps alıyorum zaten.120 Hz olsa ne olacak hocam bende diyorum ki 120 fps veremiyor.
Eger cevrende CD takasi yapabilecegin birileri varsa kesinlikle CD.Genelde hikayeli oyun oynarım. Peki cd mi yoksa dijital versiyonu fark eder mi?
Boşuna 70k laptopa vermeye gerek yok o zaman. 30k ya ps5 almak daha mantıklı geldi bana da.Masaüstü olsa RTX 4070 diyecektim ama PS5 laptoptan daha mantıklı gibime gelebilir bu kişiden kişiye değişir tabii ki.
Max kaç Hz veriyor? Şu anki laptopumla da Witcher 3'te yüksek ayarlarda 60 FPS alıyorum zaten.
Boşuna 70k laptopa vermeye gerek yok o zaman. 30k ya PS5 almak daha mantıklı geldi bana da.
Boşuna 70k laptopa vermeye gerek yok o zaman. 30k ya PS5 almak daha mantıklı geldi bana da.
Teşekkür ederim. Ps5'te 60 fps vermesi tereddüt ettiriyordu beni hep. Eğer dediğiniz gibi daha akıcıysa ps5 daha mantıklı kesinlikle rtx laptopa 70k vermektense.Max verdigi Hz olay degil hocam. FPS onemli. Siz 120 Hz ekrana baglasaniz da 540 Hz ekrana baglasanizda oyundaki FPS kilidi ve FPS degerleri onemli. Bu da dedigim gibi cogu oyunda fidelty(kalite) modunde 30-45-60 FPS. Performance modunda da neredeyse her oyunda 60 FPS. Ama konsoldaki 60 FPS PC'de ki ile ayni degil. Sizin PC'de aldiginiz 60 konsolda cok ama cok daha fazla akici.
Oyunlar 3000'den basliyor haberiniz olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.