PS5 almaya değer mi?

Ya ben PS3'le büyüdüm PS Cafe ortamıda vardı sonra PS3 aldım 2-3 sene kullanıp 2.el PS4 Slim aldım normalde sıfır alacaktım korona yüzünden 4000 TL olmasaydı Xbox kolu bana garip geliyor bir de PS exculisive oyunlar Xbox'ta yok o yüzden Xbox düşünmüyorum.
Hocam merhaba. Ben de hiç Xbox kullanmamıştım. PS3 ve ardından PS4 sahibi oldum. Şu ara dönemde xbox müthiş bir tercih. Özellikle kolunu ben de başta garipsesem de bağımlı oldum resmen. Ps4 koluyla arasında rahatlık manasında uçurum var. Kesinlikle xbox tavsiye ederim sizin gibi ps4 exclusive oyunlarını oynamış birisine. ps5in oturması için 3 sene daha var. Xbox fiyat anlamında müthiş bir alternatif. Aldığımdan beri PlayStation'um kenarda atıl vaziyette bekliyor. Xbox Series s tavsiye ederim
 
Ben aldim cok memnunum. Yeni nesil gercekten super. 4K 60 fps akiyor. Zevkle oynuyorum ayriyetten kollari cok guzel olmus. Her ne kadar konsolda FPS oyunlarinda cop olsamda nisan alip ates etmek iyi. RE:Village'i bitirdim. Nisan alip ates etmek baya bir zevkli.
 

Geri
Yukarı