PS5 bakımı için İzmir'de güvenilir servis önerisi

Ayazata

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar.
Daha yeni ikinci el bir PS5 aldım. Ancak düzgün bir bakıma girmesi gerekiyor. İzmir'de bu işlerden iyi anlayan ve güvenilir neresi var?

Kapakları zaten açılıyor kendin temizlersin. Playstation kendi sitesinde de yazıyor.

Yanıtın için teşekkürler. Daha önce masaüstü veya dizüstü temizliği yapmışlığım var ama bu kez biraz işinin ehli bir yere emanet etmek istiyorum makineyi. Bir zarar vermek istemiyorum, bu sebeple düzgün bir yer arıyorum.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    520,5 KB · Görüntüleme: 20
Evet orası karşıyaka çarşının içinde, zaten fan temizliği yaparlar senin cihaza içini tamamen açmazlar, tamir görmüş gibi olur o durumda. Elinden çıkarmak istediğinde tamir görmüş cihaz muamelesi yaparlar, kimseye de anlatamazsın bakım yapıldığını inanmaz kimse.

Termal macun ve varsa pedleri de değiştirtmek istiyorum aslında ama karta kadar açıldığında tamir görmüş muamelesi mi görür ?

Termal macun ve varsa pedleri de değiştirtmek istiyorum aslında ama karta kadar açıldığında tamir görmüş muamelesi mi görür ?
Eee mecbur açacak cihazın içini, yanda bantları var onlarda çıraklınca içi açılmış durumda olur. Videoyu izle demek istediğimi anlarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı